prirodno povećane grudi

Kako prirodno povećati grudi? Evo načina!

Saznajte kako prirodno povećati grudi! Ne trebaju vam implanti ni veštački izgled! Ovo su načini za kojima tragate! Proučite ih i probajte!

Da! Prirodno povećanje grudi je moguće .

Ipak, nadamo se da ste svesne da se promene na vašem telu ne dešavaju magično, preko noći. Ovo će zahtevati vreme, strpljenje i doslednost za najbolje rezultate. Dakle, morate imati malo strpljenja da biste zaista mogle da imate lepše i veće grudi.

Danas mnoge žene pribegavaju prirodnim metodama kako bi povećale svoje grudi – dakle, veće grudi bez operacije. Možda vam to u ovom trenutku zvuči neverovatno, ali neka ovaj članak bude vaš vodič kako prirodno da povećate grudi bez rizika!

Kada razmišljate o bilo kojem programu za povećanje grudi, važno je da pravilno razmotrite sve aspekte i potencijalne rizike koji su uključeni. Pre nego što se upustite u bilo kakav program ili metodu, dobro je da se posavetujete sa svojim lekarom, posebno ako imate prethodne zdravstvene probleme ili uzimate lekove.

Svaka osoba je jedinstvena, i to uključuje i njen zdravstveni profil. Ako uzimate bilo kakve lekove ili imate hronična oboljenja, to može značajno uticati na izbor programa za povećanje grudi. Neke metode ili suplementi mogu interagovati sa vašim lekovima ili pogoršati postojeće zdravstvene probleme. Lekar će moći da proceni potencijalne kontraindikacije.

Zato da bi saznale metode za prirodno povećanje grudi, nastavite da čitate!

Evo na koje načine se mogu povećati dojke prirodnim putem.

  1. Vežbe za jačanje grudnih mišića: Redovno vežbanje grudnih mišića, poput bench press-a, push-up-ova i fly-jeva, može doprineti zatezanju i podizanju grudi, čineći ih vizuelno većim.
  2. Ispravna ishrana: Ishrana bogata određenim namirnicama, poput onih koje sadrže fitoestrogene (npr. soja, lan, voće i povrće), može uticati na hormonalnu ravnotežu i pomoći u povećanju grudi.
  3. Kreme za rast grudi: Neke od njih sadrže prirodne sastojke koji mogu hidrirati i zategnuti kožu grudi.
  4. Biljni dodaci: Neke biljke i suplementi, kao što su piskavica, koren sladića i hmelj, sadrže fitoestrogene i druge supstance koje se koriste za povećanje grudi.
  5. Masaža grudi: Masaža grudi može poboljšati cirkulaciju i protok krvi, što može doprineti njihovom rastu.
  6. Telesna masa i masti: Povećanje telesne mase može dovesti do povećanja grudi, jer su grudi uglavnom sastavljene od masnog tkiva.
  7. Dobar grudnjak: Nošenje odgovarajućeg grudnjaka može poboljšati izgled i oblik grudi, čineći ih vizuelno većim.

Hajde da objasnimo ovo u detalje.

Krema za povećanje grudi

 

Kako izabrati najbolju kremu za rast grudi uz koju ćete zaboraviti na estetsku hirurgiju koja sa sobom nosi ozbiljne rizike?

Birajte kremu za povećanje grudi sa biljnim sastojcima – to je uvek najbolje i najzdravije rešenje za vas!

Pitate koji su to biljni sastojci i u čemu je njihova tajna?

Kombinacija prirodnih biljnih sastojaka, poput: semena piskavice, čičkovog ulja, shea putera, aloe vere,ulja semena šipka i noćurka, bademovog i maslinovog ulja revitalizuju kožu grudi vraćajući joj čvrstinu, elastičnost i pružaju joj osećaj punoće.

Na potpuno bezbedan i jednostavan način, imaju pozitivan efekat na rast tkiva u grudima, a samim tim i na povećanje grudi.

A da li postoji takva krema?

Naravno!

Kombinovanjem ovih jedinstvenih i pažljivo odabranih sastojaka, nastala je ekskluzivna krema Megagrudin namenjena svim ženama koje žele da poboljšaju izgled grudi bez bola i na jednostavan način.

Ova krema predstavlja nezaobilazan deo nege za one koje žene koje imaju probleme sa opuštenim grudima i žele da povrate čvrstinu i osećaj punoće svojih grudi.

Sastojci biljnog porekla u ovoj kremi revitalizuju kožu grudi vraćajući joj čvrstinu, elastičnost i pružaju joj osećaj punoće.

Ovo je provereno najefikasniji i najlakši način da povećate grudi prirodnim putem. Dovoljno je samo da naručite kremu na ovom linku: https://megagrudin.com/

Kako povećati grudi ishranom?

 

Jedan od najsigurnijih prirodnih načina da povećate obim grudi je da se ugojite. Ali, ko još želi da se ugoji da bi imao velike grudi?

Ipak, postoje i bolje, prirodne metode za povećanje obima grudi, a jedna od njih je pravilna i posebna odabrana ishrana.

 

kako prirodno povećati grudi

 

Pitate se kako?

Na rast grudi utiče hormon estrogen.

Kako povećati nivo estrogena?

Estrogen, osim što se proizvodi u ljudskom telu, nalazi se i u namirnicama, a estrogen u hrani koja je biljnog porekla naziva se fitoestrogen. Zato ukoliko ga budete unosili u organizam, uskoro ćete početi primećivati promene na vašim grudima.

Dakle potrebno je da određene namirnice konzumirate redovno i u dovoljnoj količini.

A koje su to namirnice?

Sledi spisak namirnica koje sadrže visok nivo estrogena.

1. Semenke lana

 

Semenke lana su izuzetno bogate estrogenom. Kako su semenke teške za varenje zbog opne koju imaju, najbolje je da ih sameljete i dodate u jelo, salatu ili hleb ako ga sami mesite.

Pored toga, susam, suncokretovo seme i seme bundeve imaju visok sadržaj estrogena i idealna su za rast vaših grudi.

2. Seme piskavice

 

Fitoestrogeni i diosgenin koji se nalaze u semenu piskavice pomažu hormonu prolaktinu u rastu grudi. Možete dodati kašičicu semena piskavice u svoju dnevnu ishranu ili koristiti ulje piskavice za masažu grudi.

Ipak, najbolje rešenje je krema sa ekstraktom izvučenim iz piskavice koji je uz druge blagotvorne i efikasne sastojke dodat u maksimalnoj dozvoljenoj koncentraciji.

Krema koja sadrži ekstrakt ploda piskavice i daje dobre rezultate pružajući grudima čvrstinu i osećaj punoće je Megagrudin.

3. Soja

 

Soja u značajnoj količini sadrži fitoestrogen hormon koji prvenstveno pomaže grudima da rastu. Mnoge žene koje se pitaju kako da povećaju grudi prirodnim putem, samo dodaju soju ili proizvode od soje u svoju ishranu i brzo postižu željene rezultate.

4. Orašasti plodovi

 

Orašasti plodovi kao što su: orasi, indijski oraščići, kikiriki i pistaći bogati su sadržajem estrogena ili fitoestrogena. Pistaći imaju najviše fitoestrogena među preporučenim orašastim plodovima.

Međutim, bademi, indijski orasi i orasi takođe imaju visok nivo fitoestrogena. Ova dodatna doza estrogena će biti korisna za rast grudi.

5. Mleko

 

Kravlje mleko je obogaćeno estrogenom, progesteronom i prolaktinom, koji su potrebni za proizvodnju mleka kod žena, čime se povećava veličina grudi.

6. Voće

 

Voće je odličan prirodni lek za rast grudi jer pomaže da se prirodno poveća proizvodnja estrogena u telu. Najbolje voće za rast grudi su trešnje, banane, jabuke i lubenice. Voće je bogato vitaminima i mineralima koji poboljšavaju vaše opšte zdravlje i uvek bi trebalo da budu deo vaše ishrane.

Pročitajte detaljno koje su namirnice dobre za povećanje grudi.

Prirodno povećajte grudi uz čajeve!

 

Sigurno ste se pitali da li postoje biljni čajevi koji pomažu rast grudi? Dobra vest za vas – naravno da postoje!

Pogledajte ove neverovatne biljke koje zaista dobro deluju za povećanje grudi:

Čaj od piskavice

 

Nije slučajno što se opet pojavljuje piskavica!

Da biste napravili čaj od piskavice biće vam potrebno sledeće: voda i seme piskavice

Stavite oko 200 ml vode da provri, a potom dodajte dve supene kašike semena piskavice i ostavite da odstoji oko 15 minuta. Potom procedite čaj, a za lepši ukus možete dodati malo soka od limuna ili meda. Popijte jednu šolju ovog čaja dnevno, ujutru ili uveče.

Ovaj čaj sme da se koristi u kontinuitetu godinu dana, a zatim je potrebno da napravite pauzu od mesec dana.

Čaj od hmelja

 

Hmelj je još jedna magična biljka kada govorimo o tome kako prirodno povećati grudi.

U čemu je njegova magija? U estrogenu kojim je hmelj je bogat estrogenom, a koji se osim za rast grudi koristi i kod problema sa menopauzom, probavom i nesanicom.

Da bi napravili čaj od hmelja potrebno vam je: voda i cvetovi hmelja

Stavite oko 200 ml vode da provri, a zatim prelite dve supene kašike cvetova hmelja sa ključalom vodom. Neka odstoji oko 10 minuta, a zatim procedite čaj i za lepši ukus ga zasladite medom. Preporučuje se da se pije jedna šolja ovog čaja dnevno.

Čaj od kurkume

 

Ovo je jednostavan i koristan način da se učvrste opuštene grudi i poveća veličina grudi.

Da bi napravili čaj od kurkume potrebno vam je: voda i kurkuma u prahu

Stavite oko 200 ml hladne vode da proključa, a zatim dodajte 1 kašičicu kurkume u prahu i ostavite 10 minuta da prokuva.  Čaj procedite i dodajte ceđeni limun i med.

Preporučuje se da dnevno popijete jednu šolju toplog čaja od kurkume.

Čaj od semena komorača

 

Ovo je jedan od najboljih domaćih lekova za povećanje grudi.

Za čaj od semena komorača potrebno vam je: 200 ml vode i 1 kašičica semena komorača

Supenu kašiku semena komorača prelijte sa šoljom ključale vode i ostavite da odstoji oko 5 min, a zatim procedite čaj.  Koristite samo jednom dnevno.

Savet plus: Za maksimalne rezultate delujte na više frontova – iznutra čajevima i ishranom, a spolja dobrom kremom i masažom!

Kako prirodno povećati grudi masažom?

 

Masaža grudi je dobar način da prirodno povećate veličinu grudi, a kreme za povećanje grudi i ulja vam u tome mogu pomoći.

Masirajte grudi najmanje jednom dnevno. Ovo povećava cirkulaciju krvi, što dovodi do  povećanja hormona estrogena i veličine grudi.

Šta koristiti za masažu grudi?

  • kreme za povećanje grudi
  • ulje lana
  • ulje komorača
  • maslinovo ulje

Kako masirati grudi?

 

Kada masirate grudi možete da sednete ili da legnete. Važno je da vam bude udobno i da se opustite.

Uzmite prirodno ulje ili kremu za grudi. Ako želite da odaberete kremu za grudi umesto ulja, uvek se odlučite za kreme sa prirodnim sastojcima, poput Megagrudina!

Stavite ruke na grudi i raširite prste oko njih. Masirajte grudi kružnim pokretima prema unutra. Desna ruka treba da ide u smeru kazaljke na satu, dok leva treba da ide suprotno, izbegavajući bradavice.

Grudi masirajte najmanje pet minuta, dva puta dnevno. Vodite računa da masaža ne traje duže od 15 minuta.

Kako vežbanjem prirodno povećati veličinu grudi?

 

Baš kao što se vežbom može povećati veličina, snaga, izdržljivost i tonus mišića nogu ili ruku, ona može povećati grudne mišiće.

povećanje grudi prirodnim putem

Dakle, vežbe neće fizički povećati vaše grudi, ali će promeniti ukupan izgled vaših grudnih mišića, koji leže ispod tkiva dojke, dajući efekat da su vaše grudi veće.

Najbolji deo u vezi sa ovim je što se većina ovih vežbi može raditi kod kuće.

Pravilna tehnika, disciplina i redovno vežbanje mogu vas približiti postizanju željenih rezultata.

Evo nekoliko lakih vežbi:

Sklekovi

 

Ne samo da su dobri za tricepse, sklekovi takođe pomažu u jačanju grudnih mišića. U početku će vam ova vežba biti pomalo zamorna, pa počnite sa 2 do 3 serije od deset sklekova dnevno i povećavajte broj kako se vaše telo navikava na vežbu.

Trbušnjaci

 

Trbušnjaci uklanjaju salo na stomaku i jačaju trbušne mišiće. Kada trbušnjaci dođu u formu i zategnuti su, jačaju grudne mišiće čime se dobijaju punije grudi.

Potisak za grudi sa bučicama

 

Ova vežba učvršćuje tkivo dojke i jača grudne mišiće. Važno je napomenuti da ovu vežbu treba da radite sa bučicama koje se lako podižu.

Lezite na klupu sa bučicom u svakoj ruci. Vaša stopala treba da budu čvrsto postavljena na pod. Držite bučice okrenute prema gore i gurajte ih da vam ruke budu ispružene. Vratite bučice na nivo ramena i ponovite postupak.

Pritisak o zid

 

Dok radite ovu vežbu potrebno je da stojite ispred zida i da dlanove stavite na zid, pazite da su vam dlanovi u istoj visini kao i grudi. Polako savijte laktove i dotaknite glavu skoro do zida i vratite se u poziciju iz koje ste krenuli. Ponovite ovaj pokret najmanje 10 do 15 puta. Pokušajte da uradite najmanje 3 serije ove vežbe.

Vežba za sedeći položaj

 

Ispružite ruku ispred sebe pod uglom od 90 stepeni. Drugom rukom povlačite ispruženu ruku u stranu sve dok ne osetite zatezanje na bočnoj strani grudi. Uradite seriju od 10 do 15 ponavljanja za svaku ruku.

Plivanje

 

Ukoliko idete na bazen, reku, jezero ili na more, ne zaboravite na plivanje. Prsni stil plivanja utiče na prsne mišiće.

Uloga telesne masti u prirodnom povećanju grudi

 

Veće grudi obično su posledica povećanja telesnih masti. No, to ne znači uvek da treba da se ugojite. Svet napreduje, pa tako danas možete smršati tamo gde ima viška masti i popuniti tamo gde ima manjka.

Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom, poznato i kao lipofiling, je prirodna metoda koja podrazumeva uzimanje viška masnih naslaga iz drugih delova tela, poput stomaka ili butina, i njihovo ubrizgavanje u grudi radi povećanja volumena.

Ova tehnika može rezultirati prirodnijim i trajnim povećanjem grudi u odnosu na silikone.

Međutim, važno je da se ovu metodu izvodi iskusan hirurg, uzimajući u obzir potencijalne rizike i kontraindikacije kako bi se postigao najbolji mogući rezultat.

Prirodno vs hirurško povećanje grudi

 

Prirodne metode za povećanje grudi nude bezbednije alternative sa manje rizika, što je njihova glavna prednost u odnosu na hirurške procedure.

Zdravstvene prednosti

  • Bez hemijskih supstanci i anestezije: Prirodne metode ne uključuju hemijske supstance ili anesteziju, čime se izbegavaju potencijalni rizici i nuspojave.
  • Bez rizika: Za razliku od hirurških procedura, prirodne metode ne nose rizik od infekcija, ožiljaka, ili potrebe za postoperativnim oporavkom.

Dugoročno zdravlje i dobrobit

  • Podsticanje zdravog načina života: Promovisanje zdrave ishrane i vežbanja ne samo da može pomoći u povećanju grudi, već i doprinosi opštem zdravlju i dobrobiti.
  • Održivost rezultata: Dok hirurško povećanje nudi brze rezultate, prirodne metode mogu doprineti dugoročnom očuvanju oblika i veličine grudi uz kontinuiranu posvećenost zdravim navikama.

Psihološki aspekti

  • Samopouzdanje i prihvatanje: Prirodne metode omogućavaju postepeno prilagođavanje promenama, što može pozitivno uticati na samopouzdanje i prihvatanje sopstvenog tela.
  • Kontrola i svest o telu: Angažovanjem u procesu prirodnog povećanja, osoba razvija veću svest o svom tijelu i preuzima aktivnu ulogu u njegovoj transformaciji.

Prirodne metode, iako možda ne nude trenutne ili dramatične rezultate kao hirurške procedure, pružaju sigurniju i celovitu opciju.

Često postavljana pitanja o prirodnom povećanju grudi

 

Evo nekoliko često postavljanih pitanja i odgovora o prirodnom povećanju grudi:

P: Da li su prirodne metode za povećanje grudi sigurne?

O: Većina prirodnih metoda za povećanje grudi, kao što su vežbe, kreme i biljni preparati, smatraju se sigurnim ako se koriste prema uputstvima. Međutim, važno je napomenuti da rezultati variraju od osobe do osobe.

P: Koliko vremena je potrebno da se vide rezultati?

O: Vreme koje je potrebno da se vide rezultati zavisi od metode koju koristite i vašeg tela. Vežbe i kreme obično zahtevaju nekoliko meseci redovne primene pre nego što se vide vidljivi rezultati, dok se neki biljni preparati mogu delimično razlikovati u brzini delovanja. Strpljenje je ključ.

P: Da li se prirodno povećane grudi mogu održavati bez stalne primene metoda?

O: Da biste održavali rezultate prirodnog povećanja grudi, redovna primena određenih metoda može biti potrebna. Na primer, vežbe za jačanje grudnih mišića treba održavati kako biste očuvali čvrstinu i oblik grudi. Upotreba kreme na regularnoj bazi takođe pomaže da se rezultati održavaju. 

P: Da li su prirodne metode efikasne kod svih žena?

O: Efikasnost prirodnih metoda za povećanje grudi može varirati od osobe do osobe. Genetika i individualne karakteristike igraju veliku ulogu. Neke žene mogu postići značajne rezultate, dok druge mogu primetiti samo minimalnu promenu.

P: Da li su prirodne metode bolje od hirurških zahvata za povećanje grudi?

O: Pitanje da li su prirodne metode bolje od hirurških zahvata zavisi od individualnih želja i potreba. Hirurški zahvat može pružiti brže i dramatičnije promene, ali nosi rizik i duži period oporavka. Prirodne metode ne zahtevaju operaciju, ali rezultati su obično suptilniji i zahtevaju više vremena.

Iskustva sa prirodnim povećanjem grudi

 

Nažalost, nisu sve žene obdarene savršenim grudima, ali povećanje grudi ne zahteva uvek operaciju.

Kod sve većeg broja žena na forumima se javlja potreba da saznaju kako povećati grudi prirodnim putem, dok ima i onih koje su se sa ovim problemom izborile i prenele svoja pozitivna iskustva.

Većina njih se slaže da bujne, čvrste i okrugle grudi predstavljaju simbol lepote i ženstvenosti.

A da li znate šta određuje veličinu vaših grudi?

Istraživanja kažu da su ishrana, način života, hormoni  ili genetika odgovorni za veličinu vaših grudi. Ali promene u vašem načinu života mogu promeniti mnoge stvari, a pre svega veličinu vaših grudi!

Zato ako niste zadovoljne veličinom svojih grudi, ne brinite postoji način da ih prirodno povećate!

O ovome svedoče i iskustva zadovoljnih korisnica na forumima:

Danijela: “istraživala sam po forumima i slučajno nailazim na preporuku jedne članice za kremu Megagrudin. Posećujem sajt i shvatam da se radi o kremi sa biljnim sastojcima. Poručujem Megagrudin i uporno mažem kremu svako veče nakon tuširanja. Moje grudi su sada bujnije i punije, dobile su savršen oblik i volumen i postale moj glavni adut za zavođenje.”

megagrudin krema za rast grudi

“ Kao mnoge žene, osećala sam se nesigurno zbog svojih manjih grudi i često sam razmišljala o hirurškim opcijama. Međutim, briga o potencijalnim rizicima i bolu nakon operacije me sprečavala da donesem odluku” – ovako je Ljiljana počela svoje iskustvo sa prirodnim povećanjem dojki.

“Onda sam čula za Megagrudin kremu i odlučila da je isprobam kao poslednju šansu pre nego što se obratim hirurgu. Nakon nekoliko meseci redovne upotrebe kreme, primetila sam značajnu promenu u veličini i obliku mojih grudi. Postale su čvršće, punije i izgledaju znatno veće.

Ono što mi se posebno dopada kod ove kreme je što je potpuno prirodna, a rezultati su postignuti bez ikakvih neželjenih efekata. Kroz celo to iskustvo, osećala sam se sigurno i prijatno.

Megagrudin krema mi je pomogla da se osećam samouverenije i zadovoljnije svojim telom, bez potrebe za hirurškim zahvatom. Sada preporučujem ovu kremu svim ženama koje žele da prirodno povećaju svoje grudi. ”

 

Povećanje grudi prirodnim putem se više i dalje čini nemogućim, zar ne?

Dakle, nema potrebe da izlažete sebe rizičnoj operaciji kako bi povećale svoje grudi, sada kada znate da postoji toliko prirodnih načina da ostvarite svoj san i imate prelepe, čvrste i bujne grudi!

Kada svim ovim metodama dodate dobru kremu za povećanje grudi sa biljnim sastojcima poput Megagrudina i sve to začinite strpljenjem, trudom i upornošću – rezultati sigurno neće izostati!

KREMU MEGAGRUDIN naručite odmah danas i iskoristite promociju 2+1 GRATIS

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: