male grudi

Mogu li male grudi postati veće?

Znate li da male grudi mogu biti veće?! Pročitajte naše vodič o vežbama, kremama i dijeti za prirodno povećanje grudi i primeniti ih.

Znamo koliko je ženama i devojkama teško kada imaju male grudi. One zaista znaju da nam uliju nesigurnost i razumljivo što možda i sami patite zbog toga. Pishološki i sociološki značaj koji male grudi imaju može se ogledati u sledećim situacijama.

Možete se osećati pod pritiskom zbog društvenih standarda lepote ili čak osećati manjak ženstvenosti. Ovo može biti izazovno, naročito u svetu koji često glorifikuje određeni izgled.Najviše neprijatnosti se dešava leti, kada treba da obučete kupaći kostim, majicu sa dubokim dekolteom ili letnju haljinu na bratele. Tada male grudi još više dolaze do izražaja.

Međutim, male grudi imaju i prednosti. One te oslobađaju od nekih fizičkih ograničenja. Manje je verovatno da ćeš imati bolove u leđima, a i sport ti može biti udobniji. Psihološki, kada prihvatiš svoje telo takvo kakvo jeste, to može dovesti do većeg samopouzdanja. No, nije na odmet da bezbedno i bezbolno popravite ono što se može popraviti.

Možda niste spremni da se podvrgnete operaciji zarad lepšeg izgleda dekoltea. Srećom,  na pravom ste mestu, jer ćemo ovde predstaviti sve metode koje vam mogu pomoći da male grudi postanu veće.

Zašto žene imaju male grudi?

 

Razumevanje zašto neke žene imaju male grudi je ključno za celokupan pristup ovoj temi. Naime, veličina grudi je kompleksan rezultat više faktora, uključujući genetiku, hormonalni balans i telesnu konstituciju.

  • Prvo, genetika igra veliku ulogu. Ako u vašoj porodici postoji istorija malih grudi, vrlo je verovatno da ćete i vi imati slične karakteristike. Takođe, veličina grudi se značajno menja tokom različitih životnih perioda, kao što su pubertet, trudnoća, dojenje i menopauza.
  • Drugo, hormoni su ključni u razvoju grudi. Estrogen, hormon štitaste žlezde i drugi hormoni direktno utiču na rast grudi. Nedostatak estrogena tokom adolescencije može rezultirati manjim grudima. Takođe, hormonski disbalans može imati sličan efekat.
  • Pored toga, važno je spomenuti i uticaj telesne građe i masnog tkiva. Žene sa manjim procentom telesne masti često imaju manje grudi, jer grudi sadrže značajan deo masnog tkiva.

Sve ove informacije pružaju bolji uvid u raznolikost i složenost faktora koji utiču na veličinu grudi kod žena.

Šta sve može uticati da male grudi postanu veće?

 

Prvo što će vam  možda pasti na pamet je operacija i silikoni u grudima. To je korak koji nije nimalo naivan i pre nego što ga napravite bitno je konsultovati se sa stručnjacima.

Međutim, postoji nešto što možete i sami uraditi da male grudi postanu veće i u nastavku pričamo o tome.

Savetujemo vam da pre početka svih tretmana najpre izmerite obim svojih grudi i zapišete u svesci.

Vodite evidenciju o tome koliko se vaše grudi povećavaju za određeni vremenski period. Npr. merite svoje grudi na svakih mesec dana. Tako ćete videti kakve rezultate ste postigle za tri, ili za 6 meseci.

Nemojte biti nestrpljive i meriti svoje grudi na nedeljnom nivou. Za nedelju dana ne mogu se videti rezultati. Samo se možete razočarati jer nema nikakvih promena.

Mesečno merenje je optimalni period da napravite presek i vidite šta ste uradile za svoje male grudi. Rezultati će se videti i na papiru i na grudima.

Vežbe za veće grudi

 

Vežbe mogu učiniti da male grudi postanu veće. Pektoralni, odnosno grudni mišići se nalaze ispod grudi.

Kada vežbama jačamo grudne mišiće, oni dobijaju na volumenu i guraju grudi ka napred pa samim tim i naše grudi postaju vidljivo veće.

male grudi

Postoje vežbe koje se rade u teretani i vežbe koje same možete izvoditi kod kuće. I jedne i druge vežbe daju potpuno isti efekat.

To zahteva izvestan napor, ali ovo sledeće je definitivno najbolji način da povećate male grudi.

Krema za rast grudi

 

Ako ste lenji po pitanju vežbanja i ne želite da vežbate, ili preskačete vežbe, za vas je idealna krema za rast grudi. Krema će vaše male grudi učiniti većim.

Stručnjaci preporučuju da se u isto vreme koriste i vežbe i krema za rast grudi. Tako se postižu najbolji rezultati.

Krema za rast grudi deluje na masno tkivo koje se nalazi ispod kože. Koristeći kremu, masno tkivo se povećava i na taj način se povećavaju i vaše grudi. Krema nikako ne menja strukturu vaše dojke, ne šteti ni na koji način.

Preporučuje se prirodna krema za rast grudi jer njeni biljni sastojci ne mogu da izazovu nikakve neželjene reakcije.

Kao izvrsna i jako efikasna krema za povećanje grudi izdvojila se krema Megagrudin.

Megagrudin krema za povećanje grudi sadrži biljne sastojke, ulja i inovativne formule koje pospešuju rast grudi.

Ova krema sadrži seme piskavice, koja je jako delotvorna na masno tkivo. Sadrži još i ulje semena čička, šipka, bademovo i maslinovo ulje, ulje noćurka, šea puter i aloe veru. Svi ovi prirodni sastojci sa pažljivo birani i proučavani. Čine savršenu kombinaciju i dopunjuju jedni druge i na taj način daju neverovatne rezultate. Male grudi postaju veće u jako kratkom roku.

Inovativna formula sveltam i neodermyl čine grudi jako bujnim i većim.

Mazanjem Megagrudin kreme postiže se zatezanje i učvršćivanje grudi, koža postaje glatka, smanjuju se strije i nesavršenosti na koži, grudi su vidno veće i bujnije.

U roku od mesec dana se vide prvi rezultati, u smislu zategnutije i lepše kože. Nakon dva meseca primetićete da su se grudi podigle i koža učvrstila.  Zadovoljni korisnici su to potvrdili.

Naravno, nije kod svake žene isto, pa će samim tim i rezultati kod neke biti manje vidljivi, a kod neke žene više.

Sve u svemu, zaključak je da krema zaista efikasno deluje na povećanje grudi.

Megagrudin kremu možete naručiti na sledećem linku:  https://megagrudin.com/

A da bi krema dala maskimalan efekat, njome možete raditi ovo…

Masaža grudi

 

Masaža grudi se uvek kombinuje sa kremom ili uljima kako bi imala što bolji efekat.

Ulja koja deluju da male grudi postanu veće su bademovo ulje, ulje lavande, ulje semena piskavice, ružino ulje, ulje šipka i noćurka.

Masažu uvek počnite kružnim pokretima kako biste pospešili cirkulaciju. Kružnim pokretima u levu, a zatim u desnu stranu utrljavajte ulje ili kremu koje će dospeti duboko u tkivo i pospešiti rast masnog tkiva. Vaše male grudi će dobijati na volumenu jako brzo.

Masirajte grudi 5 minuta.

Druga masaža se započinje od pazuha ka dojkama pravolinijskim pokretima. Nikada nemojte prelaziti preko bradavica jer su one najosetljivije na dojkama pa može doći do bola ili iritacije.

Ponavljajte ove pokrete 5 minuta.

Treća masaža je za podizanje grudi. Krenite sa masažom odozdo na gore pravolinijskim pokretima. Ako vam koža upije sve ulje ili kremu , slobodno dodajte još i nastavite sa masažom.

Masirajte vaše grudi 5 minuta.

Neka vam masaža postane svakodnevna rutina nakon tuširanja i male grudi biće prošlost.

Ishranom protiv malih grudi

 

Možda zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali DA, određene namirnice zaista povećavaju vaše grudi. Obično su to one koje su bogate fitoestrogenima, koji se u telu ponašaju slično estrogenu.

kako male grudi da porastu

  • proizvodi od soje
  • seme komorača
  • mleko
  • šargarepa
  • cvekla i zelje
  • piletina
  • voće
  • orašasti plodovi

Ako sve, gore navedene namirnice uključite u ishranu, za mesec dana dobićete 1 cm u obimu. Za dva meseca vaše grudi će biti zategnute, čvrste i bujne. Neverovatna je moć ishrane kada se koristi na pravi način.

Čajevi koji pomažu da male grudi postanu veće

 

Znamo koliko su čajevi zdravi za celokupni organizam. Čajevi nam pomažu čak i u ovoj situaciji, a ovo su najbolji.

Čaj od semena piskavice

 

Seme piskavice pospešuje proizvodnju estrogena i samim tim utiče na povećanje grudi.

Zagrejte dve šolje vode do ključanja. Dodajte 2- 3 kaščice semena piskavice. Ostavite da odstoji pola sata. Nakon toga popijte čaj. Ove dve šolje čaja pijte jednom dnevno.

Čaj od nane

 

Čaj od nane čisti tkivo dojke od testosterona, zbog koga vaše grudi mogu prestati sa rastom. U provrelu vodu od 2 dl dodajte 1 kašičicu čaja. Možete  piti po jednu šolju ujutru i uveče.

Čaj od čička

 

Čičak je bogat fitoestrogenima i jako brzo i efikasno povećava grudi.Takođe je bogat vitaminima i mineralima koji doprinose lepšem izgledu kože.

Sipajte jednu šolju vode da provri, zatim dodajte jednu kašiku čaja od čička. Nakon 10 minuta popijte čaj. Preporučuju se dve šolje dnevno. Najbolje bi bilo ujutru i uveče da pijete po jednu šolju čaja.

Čaj od hmelja

 

Hmelj je takođe poznat po tome što sadrži veliku količinu fitoestrogena, flavonoida i tanina.

U pola litra klučale vode dodajte 20 grama hmelja. Nakon 10 minuta možete piti čaj.

Pola litra čaja je dovoljna količina za jedan dan.

Čaj od kurkume

 

Kurkuma je jako delotvorna u podizanju i povećanju grudi. Učvršćuje vašu kožu i čini je blistavom i lepšom.

U 2 dl vode dodajte pola kašičice kurkume i kuvajte do ključanja. Dodajte med jer kurkuma ima jak ukus. Pijte 1 šolju dnevno, najbolje ujutru pre doručka.

Ako konzumirate ove čajeve svakodnevno, u prvih mesec dana primetićete podignute i čvrste grudi.

Modni saveti za male grudi

 

Za žene s manjim grudima, odabir pravog grudnjaka i modnog stila može biti ključan ne samo za udobnost i podršku, već i za stvaranje elegantnog i samouverenog izgleda. U nastavku sledi detaljan vodič kako istaknuti svoje atribute uz pomoć pravilno odabranog donjeg veša i modnih saveta prilagođenih manjim grudima i kako da one izgledaju veće.

Odabir pravog grudnjaka: Važno je znati tačne mere kako bi grudnjak savršeno pristajao. Žene s manjim grudima često imaju koristi od grudnjaka s manjim korpama i bližim naramenicama. Push-up grudnjaci su često idealni za manje grudi, jer pružaju dobar oblik grudi i podizanje.

Odeća koja ističe oblik: V-izrezi, haljine i topovi s oblikovanim linijama mogu vizualno povećati grudi. Kombinovanje različitih slojeva, kao što su tanki topovi ispod jakni ili košulja, može stvoriti dojam većeg volumena. Svetle boje mogu skrenuti pažnju na grudi i stvoriti iluziju većeg volumena. Upotreba različitih modnih dodataka, poput elegantnih šalova ili ogrlica, može dodatno istaknuti gornji deo tela.

Ipak, odabir odeće i grudnjaka treba biti usmeren prema udobnosti i samopouzdanju, a ne samo prema estetskim standardima.

Na kraju, želimo da vam kažemo ako koristite sve ove metode zajedno, rezultati ne mogu da izostanu. Male grudi će biti bujnije i lepše, veće i čvršće – i to sasvim prirodno!

To nam je i bio cilj, zar ne?

Za svoje lepše grudi probajte kremu MEGAGRUDIN. Po ceni dve kreme, treću dobijate GRATIS.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: