male grudi

Mogu li male grudi postati veće?

Nije nemoguće povećati grudi bez silikona. Evo kako male grudi mogu postati prošlost uz savete i metode koje vam nudimo.

Znamo koliko je ženama i devojkama teško kada imaju male grudi.

Male grudi zaista znaju da nam uliju nesigurnost. Zaista je razumljivo da žene koje vode računa o svom izgledu pate zbog ovog nedostatka.

Mnoge od njih najviše neprijatnosti doživljavaju leti, kada treba da obuku kupaći kostim, majicu sa dubokim dekolteom ili letnju haljinu na bratele. Tada njihove male grudi još više dolaze do izražaja.

Uglavnom ovaj nedostatak kod žena i devojaka primećuju najviše one same. Znamo koliko žene znaju biti samokritične. Upravo zbog toga žene pate za većim grudima. 

Mnoge žene nisu spremne da se podvrgnu operaciji zarad lepšeg izgleda. Ako ni vi ne želite, onda ste na pravom mestu, jer ćemo ovde predstaviti sve metode koje vam mogu pomoći da povećate svoje grudi.

Sve metode koje ćemo navesti provereno deluju, samo vam treba vremena i strpljenja kako biste dobile željene rezultate. Nekim ženama će biti potrebno manje, nekim više vremena.

Ali najbitnije je da ćete dobiti vidljive rezultate. 

Šta sve može uticati da male grudi postanu veće?

Savetujemo vam da pre početka svih tretmana najpre izmerite obim svojih grudi i zapišete u svesci. Vodite evidenciju o tome koliko se vaše grudi povećavaju za određeni vremenski period. Npr. merite svoje grudi na svakih mesec dana. Tako ćete videti kakve rezultate ste postigle za tri, ili za 6 meseci. 

Nemojte biti nestrpljive i meriti svoje grudi na nedeljnom nivou. Za nedelju dana ne mogu se videti rezultati. Samo se možete razočarati jer nema nikakvih promena.

Mesečno merenje je optimalni period da napravite presek i vidite šta ste uradile za svoje grudi. Rezultati će se videti i na papiru i na grudima.

Neinvazivne metode za male grudi:

  • Vežbe 
  • Krema za rast grudi
  • Masaža grudi
  • Ishrana
  • Čajevi

male grudi

Vežbe za veće grudi

Vežbe mogu učiniti da male grudi postanu veće. Pektoralni, odnosno grudni mišići se nalaze ispod grudi. Kada vežbama jačamo grudne mišiće, oni dobijaju na volumenu i guraju grudi ka napred pa samim tim i naše grudi postaju vidljivo veće.

Postoje vežbe koje se rade u teretani i vežbe koje same možete izvoditi kod kuće. Mi ćemo vam predstaviti sve vežbe koje će uticati na povećanje vaših grudi, a vi izaberite gde vam je prijatnije da radite vežbe, u teretani pod nadzorom instruktora ili kod kuće. U svakom slučaju, i jedne i druge vežbe daju potpuno isti efekat. 

Pre nego što vam navedemo vežbe za male grudi, moramo da vam napomenemo da je jako važno pre nego što krenete sa vežbama, obratiti se svom lekaru.

Postoje žene sa hroničnim zdravstvenim problemima kojima se ne preporučuje vežbanje. Od izuzetnog značaja je da vaš lekar proceni da li smete da radite vežbe. Nemojte nikada ugroziti svoje zdravlje zbog lepog izgleda. Zdravlje je ipak na prvom mestu.

Ukoliko nemate nikakvih prepreka, započnite sa vežbama i budite istrajne. Važno je da vežbate svakodnevno, kontinuirano, bez prekida. Ako pravite prekide u vežbanju, nećete postići nikakve rezultate. Možemo slobodno reći da ćete samo gubiti vreme. 

Vežbe kod kuće 

Mnoge vežbe koje su tipične za teretanu možete izvoditi kod kuće tako što ćete sprave za vežbanje zameniti nekim od kućnih predmeta. 

Umesto tegova možete uzeti flaše koje ćete napuniti vodom ili čak peskom. Flaše za početak mogu biti od 0,5 l, a kasnije ih zamenite sa flašama od 1 l. Umesto klupe za vežbanje možete koristiti klupu kod kuće, ukoliko je imate.

Zidni sklekovi

Ova vežba je jedna od najlakših za izvođenje u kućnoj varijanti.

Izvođenje vežbe:

Okrenite se u pravcu zida. Stanite 2 koraka udaljeni od zida. Nagnite se i stavite obe ruke na zid tako da vam budu u istoj ravni sa ramenima. Sada krenite sa sklekovima. Gurajte rukama prema zidu i vraćajte ih nazad. 

Ovu vežbu možete ponoviti 30 puta kako bi imala isti efekat kao ostale, jer je vrlo laka za izvođenje.

Palma vežba

Ova vežba je takođe jako dobra za jačanje pektoralnih mišića. Male grudi postaju veće za jako kratak vremenski period.

Izvođenje vežbe:

Vežbu možete raditi sedeći na stolici, na kauču ili na podu. Zauzmite sedeći položaj, ispravite leđa. Ruke stavite u molitveni položaj ispred grudi. Ruke savijte u laktovima tako da vam ruke budu pod uglom od 90 stepeni. Upotrebite sopstvenu snagu i gurajte dlanove jedan o drugi. Osetićete pritisak i zatezanje u grudnim mišićima. Zadržite što duže možete.

Postupak ponovite 10 puta od po 3 seta. Između svakog seta pravite pauzu od jedan minut.

Kruženje rukama sa flašama

Za ovu vežbu vam trebaju dve flaše od 0, 5 l napunjene vodom.

Izvođenje vežbe:

Zauzmite stojeći stav. Uzmite flaše. Ruke savijte u laktovima pod uglom od 90 stepeni. Lagano počnite da kružite rukama praveći pun krug. Prvo kružite u jednu, a zatim u drugu stranu.

Ovu vežbu naizmeničnim kruženjem ponovite 20 puta iz dva seta. 

Efikasnost kućnih vežbi:

Kombinovanjem ovih vežbi svakodnevno, za mesec dana ćete osetiti bolji tonus u grudima, punije grudi i zategnutije poprsje. Za dva meseca ćete dobiti na obimu u proseku 1- 2 cm. Za 3- 6 meseci vaše grudi će biti vidljivo veće.

Krema za rast grudi

Ako ste lenji po pitanju vežbanja i ne želite da vežbate, ili preskačete vežbe, za vas je idealna krema za rast grudi. Krema će vaše male grudi učiniti većim. 

Stručnjaci preporučuju da se u isto vreme koriste i vežbe i krema za rast grudi. Tako se postižu najbolji rezultati. 

Krema za rast grudi deluje na masno tkivo koje se nalazi ispod kože. Koristeći kremu, masno tkivo se povećava i na taj način se povećavaju i vaše grudi. Krema nikako ne menja strukturu vaše dojke, ne šteti ni na koji način. Jednostavno, njenim sastavom pospešuje samo rast masnog tkiva. 

 

Preporučuje se prirodna krema za rast grudi jer njeni biljni sastojci ne mogu da izazovu nikakve neželjene reakcije.

Grudi su jako osetljivo područje, tu su smeštene mlečne žlezde, pa je jako bitno da krema ne utiče na njih.

Kao izvrsna i jako efikasna krema za povećanje grudi izdvojila se krema Megagrudin.

Megagrudin krema za povećanje grudi sadrži biljne sastojke, ulja i inovativne formule koje pospešuju rast grudi. 

Ova krema sadrži seme piskavice, koja je jako delotvorna na masno tkivo. Sadrži još i ulje semena čička, šipka, bademovo i maslinovo ulje, ulje noćurka, šea puter i aloe veru. Svi ovi prirodni sastojci sa pažljivo birani i proučavani. Čine savršenu kombinaciju i dopunjuju jedni druge i na taj način daju neverovatne rezultate. Male grudi postaju veće u jako kratkom roku

Inovativna formula sveltam i neodermyl čine grudi jako bujnim i većim

Mazanjem Megagrudin kreme postiže se zatezanje i učvršćivanje grudi, koža postaje glatka, smanjuju se strije i nesavršenosti na koži, grudi su vidno veće i bujnije.

U roku od mesec dana se vide prvi rezultati, u smislu zategnutije i lepše kože. Nakon dva meseca primetićete da su se grudi podigle i koža učvrstila

 

Nakon nekoliko meseci korišćenja vaše grudi dobijaju u obimu oko 5 cm

Zadovoljni korisnici su to potvrdili. Naravno, nije kod svake žene isto, pa će samim tim i rezultati kod neke biti manje vidljivi, a kod neke žene više.

Sve u svemu, zaključak je da krema zaista efikasno deluje na povećanje grudi.

Megagrudin kremu možete naručiti na sledećem sajtu https://megagrudin.com/.

Masaža grudi

Masaža grudi se uvek kombinuje sa uljima kako bi imala što bolji efekat. 

Ulja koja deluju da male grudi postanu veće su bademovo ulje, ulje lavande, ulje semena piskavice, ružino ulje, ulje šipka i noćurka.

Masažu grudi uvek počnite kružnim pokretima kako biste pospešili cirkulaciju. Kružnim pokretima u levu, a zatim u desnu stranu utrljavajte ulje koje će dospeti duboko u tkivo i pospešiti rast masnog tkiva. Vaše grudi će dobijati na volumenu jako brzo.

Masirajte grudi 5 minuta.

Druga masaža se započinje od pazuha ka dojkama pravolinijskim pokretima. Nikada nemojte prelaziti preko bradavica jer su one najosetljivije na dojkama pa može doći do bola ili iritacije. 

Ponavljajte ove pokrete 5 minuta.

Treća masaža je za podizanje grudi. Krenite sa masažom odozdo na gore pravolinijskim pokretima. Ako vam koža upije sve ulje, slobodno dodajte još nekoliko kapi i nastavite sa masažom. 

Masirajte vaše grudi 5 minuta.

Neka vam masaža uljima postane svakodnevna rutina nakon tuširanja.

Ishranom do većih grudi

Možda zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali DA, određene namirnice zaista povećavaju vaše grudi.

1.Proizvodi od soje

Sojino mleko je odličan izvor izoflavona, koji predstavlja zamenu za estrogen. Na taj način pomaže u povećavanju masnog tkiva dojke.

Dovoljno je da popijete svakog jutra čašu sojinog mleka pre doručka. Takođe možete uvesti druge sojine proizvode u ishranu. Soja je takođe poznata po tome da sprečava nastanak raka dojke.

2.Seme komorača

Ovo seme je bogato fitoestrogenima koji su od vitalnog značaja za povećanje grudi. Takođe sadrže biljne hormone, molekule koji su zaduženi za povećanje masnog tkiva, ali i za pojačano lučenje mleka kod dojilja.

Seme komorača možete koristiti samleveno i dodavati po jednu kašičicu u jelo ili u salatu.

3.Mleko

Svi mlečni proizvodi sadrže reproduktivne hormone sličnim onima u našem telu. Sadrže estrogen, progesteron i mnoge druge.

Dovoljno je da pijete čašu mleka u toku dana ili jogurt.

4.Šargarepa

Šargarepa sadrži prekursore estrogena pa samim tim utiče na povećanje grudi. Najbolje bi bilo da jedete sirovu šargarepu jer tako ima najviše hranljivih sastojaka.

Jedna šargarepa na dan je sasvim dovoljna. 

Takođe će vam ten od šargarepe biti lepši jer sadrži beta caroten koji pospešuje pigmente u koži da brže pocrnite. Zamislite bujne grudi i blistavu kožu na njima. Prelepo, zar ne?

5.Cvekla i zelje

Cvekla i zelje imaju visok nivo estrogena. Takođe sadrže bor koji pomaže u sintezi estrogena u telu. Cvekla i zelje mogu na prirodan način da upotpune nivo estrogena u vašem telu i na taj način pomognu u povećanju vaših grudi.

Svakog dana jedite cveklu i zelje uz ručak, u vidu salate. Cveklu skuvajte, zatim narendajte, dodajte joj beli luk i sirće, malo soli i u to umešajte sveže, sitno seckano zelje. Za ovu salatu vam je potrebna mala glavica cvekle i 100 grama zelja.

Na ovaj način ćete sačuvati najviše vitamina i minerala iz namirnica. Kuvanjem u čorbi one gube svoju vrednost, naročito ako se predugo kuvaju.

6.Piletina

Piletina vam je neophodna za vaše reproduktivno funkcionisanje. Piletina poseduje moćne hranljive materije koje povećavaju nivo estrogena. 

Piletinu jedite tri puta nedeljno po 200 grama. Na ovaj način ćete obezbediti dovoljnu količinu estrogena koji će postepeno povećavati vaše grudi.

7.Papaja

Papaja je bogata estrogenom. Najbolji način za konzumiranje papaje je da je izgnječite i pomešate sa malo mleka. Ovo je najefikasniji način za rast grudi. 

Trudnice treba da izbegavaju ovaj način ishrane. Ima žena koje su netolerantne na laktozu. U tom slučaju jedite papaju bez mleka..Jedite po jednu papaju srednje veličine svakog dana.

8.Morski plodovi

Morski plodovi nisu samo dobri za vaše zdravlje, već i za povećanje vaših grudi. Uvedite u svoju ishranu morske plodove, kao što su kozice, ostrige i školjke. 

Svi oni imaju visok nivo mangana koji pokreće polne hormone u telu.

Morske plodove konzumirajte 3 puta nedeljno. Dovoljna količina je po 200 grama.

9.Voće

Voće je odličan prirodni izvor za rast grudi. Bogato je vitaminima i mineralima. Voće koje doprinosi rastu grudi je banana, trešnje, šipak, jabuka, lubenica.

Najbolje bi bilo da napravite voćnu salatu od svih ovih voćki. Stavite po jedno.od svakog voća. Voće možete jesti u neograničenim količinama, koliko god vam prija. 

Ako nije sezona za neko voće, potrudite se bar svakodnevno da pojedete 2 banane i 2 jabuke. Njih ima tokom cele godine.

10.Orašasti plodovi

Orasi, bademi, kikiriki, pistaći i drugi plodovi mogu da vam povećaju grudi jer su bogati fitoestrogenom. 

Šaka orašastih plodova na dan je sasvim dovoljna za dobre rezultate.

Rezultate koje možete postići ishranom su neverovatni. 

Ako sve, gore navedene namirnice uključite u ishranu, za mesec dana dobićete 1 cm u obimu. Za dva meseca vaše grudi će biti zategnute, čvrste i bujne, veće u obimu za 2 cm. Neverovatna je moć ishrane kada se koristi na pravi način.

kako male grudi da porastu

Čajevi za veće grudi

Znamo koliko su čajevi zdravi za celokupni organizam. Čajevi nam pomažu čak i u ovoj situaciji. Neverovatno je da nam neke vrste čajeva mogu povećati grudi.

Čaj od semena piskavice

Seme piskavice pospešuje proizvodnju estrogena i samim tim utiče na povećanje grudi.

Zagrejte dve šolje vode do ključanja. Dodajte 2- 3 kaščice semena piskavice. Ostavite da odstoji pola sata. Nakon toga popijte čaj. Ove dve šolje čaja pijte jednom dnevno.

Čaj od nane

Čaj od nane čisti tkivo dojke od testosterona, zbog koga vaše grudi mogu prestati sa rastom. U provrelu vodu od 2 dl dodajte 1 kašičicu čaja. Možete  piti po jednu šolju ujutru i uveče.

Čaj od čička

Čičak je bogat fitoestrogenima i jako brzo i efikasno povećava grudi.Takođe je bogat vitaminima i mineralima koji doprinose lepšem izgledu kože.

Sipajte jednu šolju vode da provri, zatim dodajte jednu kašiku čaja od čička. Nakon 10 minuta popijte čaj. Preporučuju se dve šolje dnevno. Najbolje bi bilo ujutru i uveče da pijete po jednu šolju čaja.

Čaj od hmelja

Hmelj je takođe poznat po tome što sadrži veliku količinu fitoestrogena, flavonoida i tanina.

U pola litra klučale vode dodajte 20 grama hmelja. Nakon 10 minuta možete piti čaj. 

Pola litra čaja je dovoljna količina za jedan dan.

Čaj od kurkume

Kurkuma je jako delotvorna u podizanju i povećanju grudi. Učvršćuje vašu kožu i čini je blistavom i lepšom.

U 2 dl vode dodajte pola kašičice kurkume i kuvajte do ključanja. Dodajte med jer kurkuma ima jak ukus. Pijte 1 šolju dnevno, najbolje ujutru pre doručka.

Ako konzumirate ove čajeve svakodnevno, u prvih mesec dana primetićete podignute i čvrste grudi. Za dva meseca grudi će vam se povećati u obimu za 1- 2 cm. Redovnom upotrebom ovih čajeva vaše grudi će za nekoliko meseci biti bujnije i veće u proseku od 3- 5 cm.

Na kraju, želimo da vam kažemo ako koristite sve ove metode zajedno, rezultati ne mogu da izostanu. Grudi će vam biti bujnije i lepše, veće i čvršče. To nam je i bio cilj, zar ne?

Za svoje lepše grudi probajte kremu MEGAGRUDIN. Po ceni dve kreme, treću dobijate GRATIS.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: