velike grudi

Kako imati velike grudi? Trikovi koji rade!

Kako imati velike grudi? Postoji par načina. Za neke vam treba stručna ruka, ali nešto možete i sami! Saznajte kako do dekoltea iz snova.

Većina žena bi želela da ima savršeno oblikovane grudi. Možda imate haljinu za koju mislite da bi vam bolje pristajala da su vam grudi malo veće, možda želite da vam grudi budu malo izraženije, a možda gubite samopouzdanje kada pogledate svoje grudi.

Bez obzira na razlog, ako ovo čitate, to je zato što želite da znate kako imati velike grudi.

Zato hajde da saznate!

Koji faktori utiču na oblik i veličinu grudi?

Veličina i oblik grudi variraju od jedne do druge žene, a na to utiču određeni faktori.

Evo ključnih stvari koje određuju oblik i veličinu grudi kod žena:

1. Genetika

Veličina i oblik vaših grudi mogu biti rezultat gena koji se mogu naslediti i sa majčine i sa očeve strane.

2. Godine i težina

Osim vaših gena, na veličinu vaših grudi utiču vaše godine i težina. Dakle, izgled vaših grudi će se menjati tokom godina.

S druge strane, gubitak težine može u velikoj meri uticati na veličinu i obim vaših grudi. Zato je jedan od prirodnih načina da povećate obim grudi da se ugojite. Ali, ko još želi da se ugoji da bi imao velike grudi? Cilj je da imate savršeno telo i savršeno oblikovane grudi, zar ne?!

Zato ćemo vam malo kasnije ponuditi druge prirodne načine kako bi imali velike grudi!

3. Hormoni i reproduktivni ciklus

Ženama rastu grudi tokom puberteta kako se estrogen povećava. Trudnoća i proizvodnja mleka takođe mogu uzrokovati povećanje grudi zbog hormonalnih promena. Međutim, kada doživite menopauzu, primetićete da smanjenje estrogena dovodi do gubitka elastičnosti vaših grudi, zbog čega se grudi smanjuju.

Sada kada ste se upoznali sa faktorima koji utiču na veličinu i oblik grudi, verovatno se pitate možete li onda i kako imati velike grudi? 

Verovali ili ne, silikoni u grudima nisu jedino rešenje.

Možete prirodno povećati veličinu vaših grudi prirodnim preparatima, a uz masažu, vežbe i ishranu konačno ćete postići ono što dugo želite – velike grudi.

Evo šta treba da uradite da bi vaše grudi izgedale kao sa naslovne strane!

Kako prirodno povećati grudi?

Nema više potrebe za neudobnim grudnjacima, izbegavanjem dekoltiranih haljina i majica, gubitkom samopouzdanja kada se skinete u kupaći kostim na plaži!

Imamo sjajne vesti za vas!

Postoje prirodna rešenja kako imati velike grudi!

Povećanje grudi kremom

Kada je reč o kremama za povećanje grudi na tržištu postoji veliki izbor. Ipak, neke od tih krema sadrže sastojke koji su toksični, a sigurno smo da ne bi želeli da se ovi toksični sastojci akumuliraju u vaše grudi ili telo!

Zato kada birate kreme za povećanje grudi, uvek birajte one sa prirodnim sastojcima, kao najbolje i najzdravije rešenje.

Verovatno se sada pitate koji su to prirodni sastojci?

Najbolji prirodni sastojak je ekstrakt ploda piskavice koji je bogat fitoestrogenima i podstiče regeneraciju ćelija kože i tkiva dojke pružajući čvrstinu i osećaj punoće.

A koji još prirodni sastojci idu u kombinaciji sa pisakavicom?

  • Ulje semena čička zateže grudi i čini ih bujnijim.
  • Ulje semena šipka i noćurka, bademovo i maslinovo ulje neguju kožu grudi snabdevajući je neophodnim vitaminima i mineralima i time je čine glatkom i baršunastom.
  • Shea puter neguje kožu grudi i štiti je od starenja, bogat masnim kiselinama i vitaminima.
  • Esktrakt aloe vere umiruje kožu i pomaže joj da zadrži vlažnost i povrati svoju elastičnost i svežinu.

Kombinovanjem ovih jedinstvenih i pažljivo odabranih sastojaka, nastala je ekskluzivna krema Megagrudin. 

Sastojci biljnog porekla revitalizuju kožu grudi vraćajući joj čvrstinu, elastičnost i pružaju joj osećaj punoće. Na potpuno bezbedan, bezbolan i jednostavan način, ova krema ima pozitivan efekat na rast tkiva u grudima, a samim tim i na povećanje grudi.

Megagrudin je krema namenjena svim ženama koje žele da poboljšaju izgled grudi bez bola i na jednostavan način.

U pitanju je nezaobilazna nega za one koje imaju problem sa opuštenim grudima i žele da im povrate čvrstinu, zategnu ih i pruže osećaj punoće.

Više o kremi pogledajte na linku: https://megagrudin.com/

Kako dobiti velike grudi vežbanjem?

Čekaj, vežbe za grudi mogu da utiču na veličinu grudi?

Baš kao što se vežbom može povećati veličina, snaga, izdržljivost i tonus mišića nogu ili ruku, ona može povećati grudne mišiće.

Dakle, vežbe neće fizički povećati vaše grudi, ali će promeni ukupan izgled vaših grudnih mišića, koji leže ispod tkiva dojke, dajući efekat da su vaše grudi veće.

Najbolji deo u vezi sa ovim je što se ove vežbe mogu raditi kod kuće i zahtevaju malo ili nikakvu opremu za vežbanje. Pravilna tehnika, disciplina i redovno vežbanje mogu vas približiti postizanju željenih rezultata.

Ishrana za velike grudi

Ishrana igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja i estetike našeg tela, uključujući i veličinu grudi. Posebno značajne u ovom kontekstu su namirnice bogate fitoestrogenima, biljnim spojevima koji oponašaju estrogen, hormon koji je ključan za rast i razvoj grudi.

Zato i suplementi uglavnom sadrže ove sastojke.

Među najpoznatijim izvorima fitoestrogena su soja i sojini proizvodi, kao što su tofu i tempeh, koji sadrže visoke nivoe izoflavona.

Takođe, semenke lana, susam i suncokret, kao i mahunarke poput sočiva i pasulja, su bogati izvori ovih biljnih hormona.

Pročitajte više o namirnicama za velike grudi.

Piskavica, koja se često koristi u tradicionalnoj medicini, takođe sadrži fitoestrogene i veruje se da može doprineti povećanju grudi.

Osim piskavice, crvena detelina je još jedna biljka koja se često koristi u biljnim suplementima za grudi zbog svog bogatstva fitoestrogenima. Divlji jam, koji sadrži diosgenin, još je jedan popularan sastojak u biljnim preparatima za grudi.

Pre upotrebe bilo kojeg biljnog suplementa, preporučuje se konsultacija sa zdravstvenim stručnjakom, posebno zbog mogućih interakcija sa drugim lekovima i individualnih zdravstvenih stanja.

Ukoliko volite brzo i jednostavno rešenje i niste tip koji voli da vežba, onda je krema MEGAGRUDIN za vas. Nabavite je na linku: https://megagrudin.com/

Tehnike šminkanja i stilovi odeće za izgled velikih grudi

 

Kada je reč o vizuelnom povećanju grudi, pravilno odabrana odeća i tehnike šminkanja mogu imati značajan uticaj.

U pogledu stilova odeće, ključ je u odabiru komada koji naglašavaju grudi na suptilan, ali efektan način. V-izrezi su odličan izbor jer privlače pažnju na sredinu tela i stvaraju iluziju dubine, čime vizuelno povećavaju grudi. Strukturirani ili naglašeni gornji delovi sa detaljima poput nabora, čipke takođe mogu dodati volumen u predelu grudi. Korseti i odeća sa ugrađenim grudnjacima pružaju podršku i ističu oblik grudi.

Što se tiče tehnika šminkanja, konturisanje grudi može biti efikasno sredstvo za stvaranje iluzije većeg volumena. Ovo se postiže primenom tamnijeg pudera ili bronzera duž prirodnog senčenja grudi, uz dodavanje svetlijeg hajlajtera duž vrha grudi. Ova tehnika stvara dubinu i dimenziju, čime se vizualno povećava grudi. Važno je koristiti suptilne nijanse i dobro blendati proizvode kako bi izgled bio što prirodniji.

Kombinovanjem ovih tehnika šminkanja i stilova odeće, može se postići izgled većih grudi bez potrebe za invazivnim metodama. Međutim, ključ je u samopouzdanju i verovatno želite da imate velike grudi bez šminke, bez trikova sa odećom.

Zato, pogledajte šta za vas po tom pitanju može da uradi Megagrudin krema. Detaljno na ovom linku: https://megagrudin.com/

 Nehirurški tretmani za velike grudi

 

Nehirurški tretmani za povećanje grudi nude alternativu onima koji žele poboljšati izgled svojih grudi bez hirurške intervencije. Jedan od popularnih metoda su vakuumski tretmani  Ova metoda teži da stimuliše protok krvi i potakne rast tkiva, teoretski vodeći do povećanja grudi.

Druga metoda uključuje specijalizovane masaže grudi, koje se izvode tehnikama dizajniranim da poboljšaju cirkulaciju i potaknu rast tkiva. I

 Hirurške opcije za postizanje velikih grudi

 

Hirurške procedure za povećanje grudi su postale standardne opcije za one koji traže značajne promene u veličini i obliku grudi.

Najčešća procedura je ugradnja implantata, koja uključuje umetanje silikonskih ili fizioloških implantata ispod grudnog tkiva ili mišića kako bi se povećao volumen grudi. Druga popularna procedura je mastopeksija, ili podizanje grudi, koja se fokusira na podizanje i oblikovanje opuštenih grudi. Ova procedura često uključuje uklanjanje viška kože i premeštanje bradavice i areole za postizanje željenog izgleda.

Obe ove procedure zahtevaju hiruršku intervenciju i obično se izvode pod opštom anestezijom.

Iako hirurške procedure mogu pružiti dramatične i odmah vidljive rezultate, one takođe nose određene rizike i potencijalne dugoročne efekte. Rizici uključuju komplikacije kao što su infekcija, ožiljci, bol, kao i mogućnost potrebe za revizijskom hirurgijom u budućnosti.

Takođe, važno je razmotriti mogući uticaj na osećaj u bradavicama i grudima, kao i moguće poteškoće u dojenju. Dugoročno, implantati mogu zahtevati zamenu ili mogu uticati na rezultate mamografskih pregleda.

Ako vam je ovo previše – razmotrite suptilniju varijantu. Bezbolno, bezbedno, bez ožiljaka možete imati velike grudi, adekvatnom negom. Rezultati nisu dramatični, ali su daleko bolji od onih koje su korisnici očekivali.

Danijela se uverila u to.

megagrudin krema za rast grudi

Uverite se i vi.

Iskoristite AKCIJU 2+1 i naručite ODMAH kremu za veće grudi MEGAGRUDIN

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete:

Čajevi za velike grudi

Žene uvek traže načine kako da povećaju grudi, ali zaboravljaju da postoji mnogo prirodnih lekova za to.

Možda ćete biti iznenađeni kada saznate da postoji nekoliko biljnih čajeva koji su se pokazali prilično efikasni u tome kako uvećati grudi na prirodan način!

Hajde da vidimo koji su to čajevi i da istražimo različite prednosti svakog od njih!

Čaj od semena piskavice

Ovo je jedan od najčešćih i najomiljenijih čajeva. Piskavica je veoma efikasna biljka koja podstiče rast i razvoj grudi.

Kako se koristi:

kafenu kašiku usitnjenog grčkog semena preliti sa 600 ml hladne vode
ostaviti da stoji 3h (ne kuvati) pa procediti
popiti u toku dana podeljeno u tri jednake doze

Čaj od nane

Poznato je da čisti čaj od nane utiče da tkivo dojke blokira testosteron koji zaustavlja rast vaših grudi. Čaj od nane je antiandrogen, jer pijenjem ovog čaja pomaže u balansiranju hormona u vašem telu.
Postoji nekoliko dodatnih prednosti pijenja čaja od nane, kao što su ravnoteža hormona, zdravlje srca, zdravlje disajnih puteva i sprečavanje raka. Dakle, čak i ako otkrijete da čaj od nane nije idealno rešenje za vaše grudi, on će i dalje biti od koristi za vaše zdravlje.

Kako se koristi:

Zagrejte 2 šolje vode
U prokuvanu vodu dodajte nanu
Pijte 2 šolje čaja dnevno (minimum 1)

Čaj od kurkume

Kurkuma postoji vekovima, ali je većina nas tek otkrila poslednjih godina. Ovo je jednostavan i koristan način da se učvrste opuštene grudi i poveća veličina grudi. Rast grudi od kurkume je odlična alternativa ako želite da povećate grudi.

Kako se koristi:

vodu stavite da proključa, a zatim dodajte kurkumu
dodajte 1 kašičicu kurkume u prahu
pustite da 10 minuta prokuva, dobijeni čaj procedite i dodajte ceđeni limun i med
Preporučuje se da dnevno popijete jednu šolju toplog čaja od kurkume.

Čaj od semena komorača

Ovo je jedan od najboljih domaćih lekova za povećanje grudi. Kako koristiti semenke komorača za pravljenje čaja:

Voda
Dodajte ne više od 1 kašičice semena komorača
Koristite samo jednom dnevno

Ako se nadate da ćete pronaći način kako da povećate grudi preko noći moraćete da budete strpljivi, ali znajte da bez obzira na to ovi čajevi su korisni za vaše opšte zdravlje. Ovi čajevi su napravljeni da vam pomognu da postignete druge rezultate kao što su čistija koža, bolesti srca i povećanje energije.

Masažom do velikih grudi

 

Za pravilan rast grudi neophodno je odabrati pravi grudnjak. Veličina grudnjaka igra važnu ulogu u kontroli opuštanja i učvršćivanju grudi.

Drugi način da povećate grudi je masaža. Masirajte grudi najmanje jednom dnevno. Ovo povećava cirkulaciju krvi, što dovodi do nesmetanog protoka hormona i povećava veličinu grudi.

Dakle, koja prirodna ulja i kreme možete koristiti za masažu grudi?

  • laneno ulje,
    kreme za povećanje grudi,
    komorač i
    maslinovo ulje

Kreme i ulja vam daju mogućnost da masirate grudi i milujete ih s ljubavlju. Koristite kreme koje su napravljene od prirodnih sastojaka.

Kako masirati grudi?

Koristi obe ruke i lagano masiraj grudi od gornjeg dela grudi do pazuha kružnim pokretima.

Ali budite oprezni! Nemojte masirati grudi predugo jer može doći do otoka i osetljivosti grudi. Najbolje je da grudi masirate od 5 do 10 minuta dnevno.
Dakle sada znate kako da prirodno povećate veličinu grudi – i da nikada više ne izgledate isto.

Najbolji deo?
Ovo su prirodne metode u kojima nema ničeg invazivnog ili opasnog.

Na vama je da budete strpljivi i rezultati neće izostati!