najbolja krema za rast grudi

Krema za rast grudi: pomaže, a evo kako!

Krema za rast grudi je idealno rešenje za vas ako želite veće grudi, a ne želite da se podvrgnete hirurškom zahvatu. Otkrijte njenu moć.

Na tržištu postoji veliki izbor krema za rast grudi koje vam mogu dati zaista neverovatne rezultate. Veliki broj žena je nezadovoljno izgledom svojih grudi. Postoji više razloga za to nezadovoljstvo.

  • Kod nekih žena su grudi spuštene, sa viškom kože.
  • Neke žene imaju velike grudi ali spuštene, jer je gravitacija uradila svoje
  • Neke pak imaju male grudi i žele da dobiju na punoći. 

Šta ako vam kažemo da operacija nije jedino rešenje?

Krema za povećanje grudi, pored toga što ih povećava, može vam takođe jako dobro zategnuti kožu koja je opuštena. Daje bujnost poprsju i glavni ženski adut čini lepšim, većim i bujnijim. 

Na ovaj način ćete vratiti svoje samopouzdanje. Kako vam rastu grudi, tako će zajedno sa njima rasti i vaše samopouzdanje. Zar to nije sjajno?

Na prirodan način, bez operacije vratite svojim grudima čvrstoću i volumen. Mi smo oduševljeni ovakvim proizvodima, a bićete i vi.

Želite da probate odmah?

Evo iskrene preporuke,

Jedna od boljih krema, prema preporuci dama koje su je koristile jeste krema MEGAGRUDIN. Krema je na biljnoj bazi, i za kratko vreme pruža mogućnost da na bezbolan način dođete do bujnog poprsja. Proučite njenjo dejstvo na linku: https://megagrudin.com/

A zašto neke žene imaju veće, a opet druge idealne, bujne grudi? Da li možete sami direktno da utičete na povećanje svojih grudi?

Dojka kod žena se isključivo sastoji od mlečnih žlezdi i masti koje se nalaze okolo žlezdi. Tajna je u tom potkožnom masnom tkivu koje daje punoću u dojkama. Osim toga, i jačine kože je bitna. Jaka, jedra koža na telu, uključujući i onu na grudima, doprineće da grudi izgledaju zategnutije i lepše. 

I sigurno se sad pitate sledeće…

Kako deluje krema za rast grudi?

 

Pre svega, imajte na umu ovo:

Ako se odlučite za kremu za povećanje grudi, važno je da budete sigurni u njen sastav. Morate najpre pročitati koje komponente ta krema sadrži.

S obzirom na to da ćete kremu nanositi na vrlo osetljivo mesto, vrlo je važno da znate šta nanosite na svoje telo.

Preporučuje se da krema za povećanje grudi bude isključivo biljna krema, sa efikasnim biljnim komponentama. Krema mora da sadrži biljke koje će efikasno delovati na povećanje masnih ćelija.

Jedna od takvih krema za povećanje grudi je Megagrudin.  Pokazala se kao jako efikasna i njoj ćemo posvetiti više pažnje u daljem tekstu.

A sad, da se vratimo na deo kako deluje krema za rast grudi.

Svaka krema je specifična, ali Megagrudin se pokazala kao vrlo delotvorna zahvaljujći specifičnoj formuli koja deluje na više polja. Ona sadrži piskavicu, biljku koja svojim fitoestrogenima utiče na bujniji izgled dojki, a tu su ostali biljni sastojci koji neguju kožu, jačaju je i čine čvršćom kao što je Neodremyl, prirodna ulja čička, noćurka, šipka, shea maslac, ekstrakt gugul smole…

Ovaj prirodni tretman rezultira vizuelno većim grudima. Grudi dobijaju u obimu , koža postaje zategnutija, čvršća, grudi podignute i bujne.

Svoju MEGAGRUDIN kremu naručite odmah danas i po ceni dve, treću dobijate GRATIS.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete:

Koje prirodne sastojke treba da sadrži krema za povećanje grudi?

 

Već smo spomenuli da krema za rast grudi treba da bude prirodna, sa biljnim sastojcima.

Pokušajte da izbegnete kreme sa parabenom, veštačkim bojama i mirisima. Sve ove sastojke iz kreme vaša koža upija i zadržava duboko u tkiva

Najsigurniji i najbezbedniji način je da krema bude sastavljena od biljnih komponenti koje vam neće izazvati iritaciju, alergijske reakcije, niti će uticati na vaše mlečne žlezde. 

Biljni sastojci koje treba da sadrži dobra krema za povećanje grudi su:

  • Seme piskavice
  • Čičkovo ulje
  • Ulje semena šipka i noćurka
  • Maslinovo ulje
  • Bademovo ulje
  • Šea puter
  • Aloe vera

Seme piskavice

 

Seme piskavice je spas za ženske grudi.

Ulje semena piskavice podstiče proizvodnju hormona estrogena, naročito u menopauzi, pa samim tim utiče na rast vaših grudi. Fitoestrogen koji se nalazi u piskavici, utiče na povećanje proizvodnje estrogena, estrogen pomaže u deobi ćelija, i samim tim dolazi do povećanja grudi.

Ulje semena piskavice učestvuje u metabolizmu kože i tkiva dojke, pruža grudima čvrstinu i osećaj punoće.

Čičkovo ulje

 

Čičak pomaže grudima da se povećaju tako što utiče na proizvodnju estrogena. Poboljšava teksturu kože, čineći je glađom i zategnutijom i daje punoću grudima.

Ulje semena šipka i noćurka

 

Ulje šipka je još jedan od efikasnih prirodnih sastojaka koje pomaže u povećanju grudi. Sadrži puno esencijalnih masnih kiselina koje pomažu da koža ostane elastična i zdrava. Izuzetno dobro deluje u smanjivanju ožiljaka i strija. 

Ulje noćurka je jako bogato vitaminom E. Sadrži mnogo stimulativnih jedinjenja.

Ova ulja neguju kožu, čine je nežnom, baršunastom i hidriranom.

 

krema za rast grudi

 

Maslinovo ulje

 

Maslinovo ulje je bogato polifenolima koji štite kožu od preranog starenja i od štetnih UV zraka. Bogato je antioksidantima koji će vam pomoći da vam se koža ne opusti  prerano. 

Bademovo ulje

 

Još jedno od ulja koje je bogato vitaminom E, daje koži snagu, elastičnost i vitalnost. Jako moćno ulje za vašu kožu. Vaše grudi će dobiti neverovatnu čvrstinu sa ovim uljem.

Šea puter

 

Šea puter je emolijens koji je bogat masnim kiselinama i vitaminima. Vašu kožu će učiniti mekanom, hidriranom, baršunastom i nežnom. Koliko je bitno da učvrstite i povećate svoje grudi, isto toliko je bitno da vam koža na grudima bude hidrirana i glatka.

Aloe vera 

 

Dobro poznata aloe vera će vam dati potrebnu vlažnost, hidrataciju i nežnu kožu u predelu grudi. 

 

Najbolja krema za povećanje grudi

 

Tržište nije prezasićeno ovim kremama. Ono čime treba da se vodite pri izboru je svakako sastav kreme za telo, ali i iskustva korisnika.

Neke od krema su: Megagrudin, Devi gel za rast grudi, Upsize krema, Guam inthenso krema za grudi , Bust booster krema, Eveline extreme serum.

Kako se koristi krema za rast grudi?

 

Nanošenje kreme za povećanje grudi je u stvari jako jednostavno. Prilikom kupovine kreme za rast grudi pročitajte uputstvo koliko puta u toku dana treba da je koristite.

Nakon što ste shvatili kada i koliko puta se koristi, na dlan stavite kremu u većoj količini i namažite svoje grudi.

Postoji  pravilo prilikom nanošenja kreme, a to je u kom smeru mažete kremu.

  • Kremu za povećenje grudi uvek nanosite odozdo na gore, pravolinijskim pokretima, nežno masirajući grudi. Na ovaj način ćete podstaći njihovo podizanje. Postupak ponovite oko 20 puta.
  • Sledeći korak je masaža od centra dojke, čvrsto pritiskajući svoje grudi dlanovima. Kretanje masaže treba da se odvija od unutra ka spolja, kružnim pokretima. Postupak ponovite 20 puta.
  • Treći korak je masaža od pazuha prema dojci pravolinijskim pokretima. Postupak takođe ponovite 20 puta.

Masirajte svoje grudi kremom za povećanje grudi sve dok koža na grudima ne upije kremu. Nanošenjem kreme i masiranjem grudi ujedno podstičete i cirkulaciju.

Cirkulacija će se povećati u vašim grudima što je od velike važnosti za sam proces povećanja grudi. Ovo će pomoći da se ćelije dojke obezbede neophodnim hranljivim materijama, što će rezultirati čvršćim i većim grudima.

Prednosti kreme za rast grudi u odnosu na operaciju grudi

 

krema za povećanje grudi

 

Postoji toliki broj razloga zašto treba da se opredelite pre za kremu za rast grudi nego za operaciju:

  • Tretman kremom za povećanje grudi je bezbolan i prijatan
  • Ne postoje neželjene reakcije kao kod operacije
  • Ne postoje ožiljci i postoperativni oporavak
  • Ne postoji mogućnost da dođe do deformiteta grudi
  • Ne postoji opcija da se ošteti potkožno tkivo, mlečne žlezde ili nervi
  • Tretman kremom za povećanje grudi možete koristiti dugoročno, jer biljne kreme ne stvaraju prezasićenje kože.
  • Vaše grudi će biti povećane i punije na prirodan način, bez ubacivanja veštačkih delova ispod tkiva.

Krema za rast grudi: iskustva i rezultati

 

Sve žene koje su koristile kremu za rast grudi su zadovoljne postignutim rezultatom. Nijedna krema vam neće dati velike grudi za jednu noć, ali prvi rezultati kod ove kreme su vidljivi jako brzo. 

Već nakon nekoliko nedelja korišćenja korisnice su primetile zategnutiju i glađu kožu, bujnije poprsje.

Nakon jednog meseca korišćenja kreme za povećanje grudi, korisnice su se pohvalile primetno većim grudima.

Danijela  je bila nezadovoljna svojim grudima jer su bile male, a koža opuštena. Njeno nezadovoljstvo se pretvorilo u očaj kada je smršala. Grudi su joj se spustile i još više smanjile. Probala je sa raznim tretmanima koje je pronalazila na internetu, sa raznim savetima iz okoline ali ništa joj nije pomoglo da joj se grudi bar malo povećaju. Gubila je samopouzdanje sve više i više. 

U jednom trenutku je slučajno našla na internetu kremu za povećanje grudi Megagrudin. Detaljno je pročitala sastav i iskustvo drugih korisnika i rešila da je naruči. To joj je bila zadnja nada. 

Nakon dva meseca aktivnog korišćenja Danijela je ostala u čudu kada je izmerila obim svojih grudi. Oduševljena je!

 

megagrudin krema za rast grudi

 

Koža joj je izgledala zategnuta i sjajna, volumen koji je dobila ju je bukvalno oborio sa nogu. Ona kaže da sad može da nosi majice sa dubokim dekolteom i da se hvali svojim bujnim poprsjem. 

Za ovo neverovatno iskustvo je ispričala svojim prijateljicama koje su nakon toga počele da koriste ovu kremu. I vi je možete probati. Naručite je klikom na link:  https://megagrudin.com/

Megagrudin krema za rast grudi

 

Ova krema napravljena je od pažljivo biranih prirodnih sastojaka, koja svojom inovativnom formulom podiže i zateže grudi u jako karatkom vremenskom roku.

Sastojci biljnog porekla zatežu kožu, podstiču proizvodnju masnog tkiva, daju grudima volumen i čvrstinu. Pored svega ovoga, koža vam je sa ovom kremom baršunasta, meka, elastična i hidrirana. Glatke je strukture. Nakon određenog perioda korišćenja ove kreme dolazi da zaista vidljivih rezultata.

Megagrudin krema u sebi sadrži sve biljne sastojke koje smo gore naveli i mnogo više od toga.

Pored semena piskavice, aloe vere, ulja semena čička, maslinovog i bademovog ulja, ulja noćurka i šipka, ova krema sadrži Neodermyl koji pomaže da koža bude jača i čvršća. Usporava njeno opuštanje. Deluje poput kolagena i elastina u koži. Kvalitet neodermyla dokazan je 2013. godine na sajmu u Parizu, gde je osvojio zlatnu medalju za kvalitet i inovativnost.

Megagrudin kremu mogu koristiti žene kao preventivu i pre svega sve žene čije su grudi opuštene, male i nezategnute. 

Kremu možete koristiti bez prestanka jer ne dolazi do prezasićenja kože. To je prednost prirodnih proizvoda.

Ova krema rešava tri najbitnija nedostatka,  a to su spuštene grudi, male grudi i nezategnuta koža.

Kremu možete naručiti na sledećem linku:  https://megagrudin.com/

Žene, obratite pažnju na prirodnu kremu za povećanje grudi, jer provereno daje rezultate. Nemojte sebi ugrožavati zdravlje hirurškim zahvatima. Nemojte prolaziti kroz bolna i neprijatna iskustva kada možete na najprijatniji način, iz udobnosti svog doma dobiti željene rezultate sa prirodnom kremom za rast grudi.

Mnoge žene su oduševljene i najsrećnije su na svetu što su odustale od operacije i probale na prirodan način da reše svoj nedostatak.

Pokušajte i vi.

Naručite Megagrudin kremu popunjavanjem sledeće forme. 👇👇👇

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: