vežbe za veće grudi

Da li vežbe za veće grudi zaista deluju?

Da li znate da vežbe za veće grudi mogu da povećaju vaš obim. Saznajte odmah koje su to vežbe za grudi i kako se pravilno rade?

Mnoge žene su nezadovoljne svojim grudima. Neke imaju problem sa malim  grudima, neke sa opuštenim grudima. Naše nezadovoljstvo je zaista vidljivo kada su ovakvi nedostaci u pitanju.

Zato je jako bitno da pokušamo da pomognemo same sebi. Najpre, kako bi mi bile zadovoljne sopstvenim izgledom, a onda kako bi nas mnogi pohvalili za dobar izgled.

Da se ne lažemo, svima nama tada raste samopouzdanje i hrani nam se ego kada nam dele komplimente i dive se našem izgledu, naročito kada komplimenti dolaze od muške populacije.

Pitate se da li postoje vežbe za veće grudi? DA!!! Postoje.

Ali i pored vežbi, postoje i kreme koje se mogu koristiti za veći obim i podizanje grudi. Baš jedna takva krema, koju vole mnoge dame jeste MEGAGRUDIN krema. Više pogledajte na linku: https://megagrudin.com/

A sada, hajde da se bacimo na vežbanje. Hajde da vidimo koje su to vežbe za rast grudi i da li nam one zaista mogu povećati grudi?

Vežbe za veće grudi

Na samom početku, važno je da znate da grudi mogu biti različitih oblika i veličine. Sastoje se od mlečnih žlezdi i masnog tkiva. Masno tkivo određuje kolike će nam grudi biti. Što više masnog tkiva imamo ispod kože, veće su nam i grudi.

Oko grudi se nalaze pektoralni mišići. Pektoralni ili grudni mišići i vezivno tkivo oko dojki su zaduženi za održavanje njihove težine, ali ne doprinose njihovoj veličini.

Dakle, vežbanje ne utiče direktno na masno tkivo dojke, ali vežbanje i jačanje okolnih mišića može poboljšati izgled i veličinu grudi.

Kako to??

Mišići ramena, leđa i grudni pektoralni mišići mogu indirektno uticati na povećanje dojke. Kada vežbamo, jačamo grudne i okolne mišiće, mišići dobijaju na volumenu i samim tim postižemo naš cilj. Dobijamo bujnije poprsje jer veći i jači mišići guraju masno tkivo u napred i naše grudi izgledaju veće.

Takođe, kada jačamo grudne mišiće, dolazi i do poboljšanja cirkulacije. Dotok krvi u dojkama se povećava. Rezultat je bujnije i zategnutije poprsje, podignute grudi i lepša i mekša koža.

Preporuka je da se uz vežbe koristi krema za povećanje grudi. Ova kombinacija daje još bolje i brže rezultate. Krema za rast grudi utiče na masno tkivo i povećava ga, vežbe daju volumen grudnim mišićima i vi lagano dobijate vidljive rezultate sa ovom kombinacijom.

Hajde da vidimo koje su to vežbe za veće grudi i kako se one pravilno izvode.

Vežbe za veće grudi kod žena

Da li ste spremne da krenete sa vežbanjem i da istrajete u tome?

Mi ćemo vam pomoći tako što ćemo u daljem tekstu pisati o najefikasnijim vežbama, a na vama je da budete istrajne u tome i da kasnije uživate u rezultatima.

Moramo da napomenemo, pre nego što počnete sa vežbama, najpametnije je da se posavetujete sa svojim lekarom. On će vam reći da li smete da vežbate i koje su vežbe dobre za vas. Ipak postoje žene sa zdravstvenim problemima zbog kojih ne smeju da vežbaju.

Ukoliko niste odgovorni i vežbe su vam uvek teško padale, jedan od bržih načina jeste krema za veće grudi. Dame koje su koristile kreme imaju samo pozitivna iskustva. Ali, nije dobra baš svaka krema.

Ona treba da bude na biljnoj bazi, baš kao što je krema MEGAGRUDIN.

Svoju kremu za veće grudi MEGAGRUDIN možete naručiti odmah danas.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora :

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete:

Vežba sa rastegljivom trakom

Ova vežba isteže vaše grudne mišiće i jača ih. Pomaže u  podizanju i zatezanju grudi. Uz povećanje veličine, možete primetiti i poboljšanje oblika grudi.

Izvođenje vežbe:

Uzmite opremu za istezanje, stanite na čvrstu podlogu sa jednom nogom ispred druge, bukvalno napravite blagi iskorak. Kičma mora da vam bude ispravljena, a brada blago podignuta. Dok izvodite vežbu, noge moraju da vam budu sve vreme prave, bez savijanja u kolenima.

Ako vam je leva noga ispred desne, traku vucite sa desnom rukom. Razvlačite traku i kada je dovoljno razvučete, rukom krenite blago unazad prema kičmi. Osetićete blago zatezanje grudnih mišića. Postupak ponovite 10 puta, zatim promenite nogu. Desna noga- leva ruka. Postupak ponovite 10 puta.

Vežba leptira

Vežba se fokusira na grudne mišiće i daje im pritisak kako bi se oni aktivirali.

Izvođenje vežbe:

Sedite na stolicu, kičma neka bude u ravni sa naslonom stolice. Sada, povlačite spravu rukama ka unutra, tako što ćete pokušati da približite ruke kao da želite da ih spojite. Dok povlačite ruke ka unutra blago ispuštajte vazduh iz pluća. Kada vraćate ruke ka spolja, lagano udišite vazduh i punite svoja pluća. 

Trajanje vežbe:

Postupak ponovite 15 puta. To je sasvim dovoljno da aktivirate mišiće i da ih svakodnevno ovom vežbom jačate.

Dizanje tegova na bench klupi

Da bi se aktivirali pektoralni i okolni mišići potrebna vam je čvrsta podloga, pravilan položaj tela i podizanje određene težine rukama. 

Na bench klupi sva težina se prebacuje na grudne mišiće. Sa ovom vežbom ćete postići jako dobre rezultate.

Izvođenje vežbe:

Lezite na klupu. Budite sigurni da su kukovi, kičma i vrat poravnjani sa klupom.

Sada, rukama podižite na gore šipku sa tegovima. Prilikom podizanja tegova ruke gurajte napred sve dok vam se ruke ne isprave u laktovima. Nakon podizanja zadržite ruke u tom položaju nekoliko sekunde, zatim lagano spustite šipku sa tegovima do visine svoje brade. 

Za početak neka težina tegova bude po 1 kg sa obe strane. Kasnije ćete postepeno povećavati težinu tegova. 

Trajanje vežbe:

Postupak podizanja šipke sa tegovima ponovite 10 puta u dva seta. Pravite pauzu između setova u trajanju od 2 minuta.

vežbe za ženske grudi

Vežba sa tegićima i medicinskom loptom

Ova vežba cilja na gornji deo tela i njegove mišiće. Preporučuje se da se ova vežba izvodi sa medicinskom loptom za stabilnost, kako bi se povećala efikasnost treninga.

Izvođenje vežbe:

Oslonite gornji deo tela na medicinsku loptu. Stopala neka vam dodiruju pod. Odignite donji deo tela tako da vam kičma bude u ravnom položaju u paraleli sa podom.

Tegići koje držite u rukama ne teba da budu teži od pola kilograma. Sada kada ste zauzeli pravilan položaj tela, krenite da podižete ruke na gore sve dok vam ne budu ispravljene u laktovima. U tom položaju se zadržite par sekundi. 

Trajanje vežbe:

Preporučuje se da ovu vežbu ponovite 10- 15 puta.

Efikasnost vežbi:

Svakodnevnim vežbanjem, kombinovanjem gore navedenih vežbi, za mesec dana ćete videti rezultate u smislu zategnutijih grudi. Za dva meseca obim grudi će vam se povečati za 1 cm.

Ukoliko kombinujete ove vežbe sa kremom za povećanje grudi, za dva meseca grudi mogu da vam se povećaju za 2 cm u obimu. Naravno, zavisi i od osobe. Nije kod svake osobe isti efekat. Iskustva žena su nam dala ove brojeve kao prosek.

Sve gore navedene vežbe se rade u teretani jer zahtevaju sprave za vežbanje. Ukoliko nemate vremena za odlazak u teretanu, ili vam je teretana jako udaljena od kuće, ili jednostavno ne volite gužvu i vežbanje pod nadzorom, slede vežbe koje možete raditi kod kuće. 

Vežbe koje se rade kod kuće su podjednako efikasne kao i vežbe u teretani. 

Ne zaboravite da, nakon što odradite svoje vežbe i istuširate se, nanesete svoju MEGAGRUDIN kremu za rast grudi. Ako niste sigurni koju kremu da odaberete, znajte da je najefikasnija ona krema koja sadrži prirodne sastojke koji utiču na povećanje masnog tkiva u grudima.

Vodite računa da krema za rast grudi ne sadrži parabene, veštačke mirise i da ima što više prirodnih komponenti u svom sastavu.

Ipak je područje na grudima jako osetljivo, a koža upija sve sastojke iz kreme koji se zadržavaju duboko u tkiva. 

Vežbe za rast grudi kod kuće

Ovaj trening ima za cilj korišćenje kućnih predmeta u cilju aktiviranja i jačanja mišića. Vrlo lako ćete postići rezultate i povećati svoje grudi sa sledećim vežbama koje vam nudimo.

Kućne vežbe provereno deluju na rast grudi jer jačaju grudne mišiće i pomažu u očuvanju elastičnosti ligamenata. 

Kada radite vežbe i osetite zatezanje i napor u grudnim mišićima, znajte da ste na pravom putu. To znači da vežbe radite pravilno i da su se mišići aktivirali.

Vežba sa peškirom

Vežba sa peškirom je jedna od najefikasnijih kućnih vežbi. Ima za cilj samo aktivaciju grudnih mišića. Radi se ritmično i na taj način aktivira samo područje grudnih mišića, bez uključivanja drugih mišićnih grupa.

Izvođenje vežbe:

Uzmite peškir srednje veličine, najbolje onaj za brisanje ruku. Zauzmite stojeći položaj sa raširenim rukama i ramenima. Sada povucite oba kraja peškira kako biste stvorili kontrakciju mišića

Ostanite u ovom položaju 20 sekundi. Nakon toga se vratite u početni položaj. 

Trajanje vežbe:

Vežbu ponovite 10 puta po 20 sekundi.

Sklekovi

Ako ste mislile da su sklekovi samo za muškarce i da povećavaju samo obim bicepsa i tricepsa, prevarile ste se. Sklekovi jako dobro aktiviraju i grudne mišiće. Sa ovom vežbom ćete jako brzo dobiti na volumenu grudnih mišića. Teški su za izvođenje, ali jako brzo će povećati veličinu vaših grudi.

Izvođenje vežbe:

Lezite na stomak na ravnu podlogu. Dlanove stavite pored ramena. Potrudite se da vam nožni prsti dodiruju pod. Polako gurnite telo na gore i držite kolena ispravljena.

Celo telo mora da vam se odvoji od podloge kako bi vežba bila pravilno izvedena.

Trajanje vežbe:

Ponovite ovu vežbu 5 puta. Nakon nekoliko dana povećajte broj sklekova na 10, a zatim na 15. 15 sklekova dnevno će vam dati najbolje rezultate.

Kobra poza

Ova vežba će vam služiti za istezanje mišića i takođe će vam poboljšati cirkulaciju u predelu grudi. Lagana je za izvođenje, pa će vam prijati da je uradite posle napornih sklekova.

Izvođenje vežbe:

Lezite na stomak. Ruke i prednji deo tela podignite na gore. Ruke treba da vam budu ispravljene u laktovima, ispred tela. Kada ste zauzeli ovakav položaj, glavu lagano zabacite u nazad i u isto vreme udahnite vazduh.

Ostanite u ovom položaju nekoliko sekundi, zatim se lagano vratite u prvobitni položaj. Dok se vraćate na dole, lagano izdahnite vazduh.

Trajanje vežbe:

Vežbu ponovite 6 puta. Između svakog podizanja i spuštanja pravite pauzu od nekoliko sekunde.

Vežba sa stolicom

Spuštanje uz pomoć stolice je takođe laka vežba, jednostavna za izvođenje u kućnim uslovima. Jača i isteže grudne i okolne mišiće.

Izvođenje vežbe:

Čučnite pored stolice okrenuti leđima prema njoj. Stavite svoje dlanove na sedalni deo stolice, Noge dovedite u položaj sedenja. Noge će vam biti savijene u kolenima, pod uglom od 90 stepeni. Stopala moraju da vam dodiruju pod celom površinom. Sada se lagano odižite na gore. Tako će se sva težina tela prebaciti na ruke. 

Ostanite u tom položaju nekoliko sekunde, zatim se lagano spuštajte na dole. I u ovom položaju ostanite nekoliko sekunde. Što sporije izvodite vežbe, više ćete aktivirati mišiće. To je pravilo za sve vežbe.

Trajanje vežbe:

Ponovite ovu vežbu 6- 8 puta.

Kruženje rukama

Ova vežba je lagana a u isto vreme jako efikasna. Sinhronizovani pokreti vaših ruku povlače grudne mišiće na gore i podižu vaše grudi.

Izvođenje vežbe:

Pošto ovu vežbu izvodite kod kuće, ako nemate tegiće možete uzeti flašice od 0,5 l napunjene vodom.

Zauzmite stojeći stav. Raširite ruke. Pravite kružne pokrete u smeru kretanja kazaljke na satu. Vežbu radite lagano, bez brzih pokreta. Nakon jednog minuta promenite pavac kruženja.

Trajanje vežbe:

Trajanje vežbe u jednom smeru je jedan minut, zatim kruženje ruku u suprotnom smeru još jedan minut. Ovo možete tretirati kao jedan set i raditi 2- 3 seta.

vežbe za grudi

Udarac preko tela

Za ovu vežbu su vam potrebne dve flašice od 0,5 l.

Izvođenje vežbe:

Zauzmite uspravan položaj sa malo razmaknutim nogama. U rukama držite flašice. Podignite jednu ruku i pomerite je u poprečnom pravcu. Zatim to uradite sa drugom rukom. Ruke pomerajte naizmenično preko tela. Bukvalno kao kada boksujete, samo što se u ovom slučaju ruke ne savijaju u laktovima.

Ne pravite nagle pokrete, bitno je da kada prebacite poprečno ruku osetite zatezanje u grudnim mišićima.

Trajanje vežbe:

Vežbu uradite 15 puta sa jednom i 15 puta sa drugom rukom.

Oko sveta vežba

Vežba je dobila ime jer se sa loptom u rukama kruži oko glave.

Izvođenje vežbe:

Stojite uspravno. Sa obe ruke uhvatite loptu i pravite kružne pokrete oko glave u jednom smeru. Kada napravite jedan krug, postupak ponovite u drugom smeru.

Trajanje vežbe:

Vežbu izvodite naizmeničnim pravljenjem krugova. Postupak ponovite 5- 10 puta. Svaku od ovih vežbi radite jednom dnevno.

Efikasnost vežbi kod kuće:

Vežbe rađene kod kuće daju isti efekat kao vežbe rađene u teretani. Ukoliko ste ažurne i istrajne, ukoliko ih radite bez preskakanja, za mesec dana ćete primetiti bitnu razliku. Koža će vam biti baršunastija i nežnija zbog poboljšane cirkulacije, grudi će vam biti vidno čvršće. Za 2 meseca možete očekivati da vam se povećaju grudi za 1 cm u obimu, sa korišćenjem kreme za rast grudi biće duplo više. 

Ako nastavite sa vežbanjem i mazanjem kreme, za 5- 6 meseci ćete postignuti zaista neverovatne rezultate. Grudi mogu biti veće za 4- 5 cm u obimu, ponekad i više. Složićete se da je to baš dobar rezultat. 

Moramo vam reći da će rast vaših grudi u jednom trenutku stati. Prosto je neprirodno da se grudi, posle određenog vremena, svakog meseca povećavaju za nekoliko cm. Sve zavisi koliki su vaši grudni mišići i kakva vam je građa. Kada vaši grudni mišići dostignu maksimum u jačanju i razvoju, tu staje rast vaših grudi. Bitno je da i nakon toga nastavite sa vežbanjem i mazanjem kreme kako biste održale volumen grudi zbog koga  ste naporno vežbale.

NAPOMENA:

Ako imate hronične zdravstvene probleme tipa dijabetesa, hipertenzije, ili srčanih problema, najbolje bi bilo da vežbe radite sa stručnim trenerom uz njegov nadzor.

Znamo da ni malo nije lako krenuti sa vežbanjem i održati tempo u svakodnevnom vežbanju. Mnoge žene odustaju na početku jer im vežbanje predstavlja mučenje. Mnoge žene preskaču vežbe i ne rade ih u kontinuitetu. 

U ovakvim slučajevima preporučuje se korišćenje kreme za povećanje grudi, jer ćete njome lako nadomestiti lenjost u vežbanju. Jedna od jako efikasnih krema koju možete koristiti samostalno ili uporedo sa vežbanjem je Megagrudin krema za rast grudi

Njen biljni sastav predstavlja revoluciju u kozmetici. Pored ploda piskavice, ulja semena čička, šipka i noćurka, bademovog i maslinovog ulja, sadrži i inovativne komponente za rast grudi kao što su neodermyl i sveltam.

Megagrudin kremu možete naručiti na sledećem linku: https://megagrudin.com/

I na kraju, želimo da vam skrenemo pažnju i na ishranu tokom vežbanja. Uključite dosta hrane sa visokim sadržajem estrogena, kao što su mleko, orasi, zeleno povrće i soja. 

Sada kada razumete ulogu vežbi, vreme je da ih primenite.

Vežbe, krema za rast grudi i ishrana su, možemo slobodno reći, savršen trio za povećanje grudi.