kako da grudi porastu

Otkrijte kako da grudi porastu!

Tražite načine kako da grudi porastu? Naš vodič nudi prirodne metode, savete i proizvode za bujnije poprsje! Otkrijte ih i vi!

Ako čitate ovaj tekst verovatno i vi želite da znate odgovor na ovo pitanje.  Ostanite sa nama i u nastavku teksta saznajte sve što želite da znate u vezi sa tim kako da grudi porastu.

Iako je hirurgija dostupna kao rešenje za veće grudi, većina žena preferira prirodne metode za njihovo povećanje.  Dobra vest je da postoji nekoliko prirodnih načina za povećanje grudi, ali važno je napomenuti da je telo svake žene drugačije i neophodno je da budete strpljivi i dosledni kako bi videli primetne rezultate.

Ali zašto žene žele veće grudi?

Ne postoji jedinstven odgovor na ovo pitanje. Neke žene možda žele veće grudi iz estetskih razloga, smatrajući da su veće grudi privlačnije i žestvenije.  Druge možda žele veće grudi iz emocionalnih i psiholoških razloga kao što je samopoštovanje i sl. Važno je napomenuti da ne postoji ispravan ili pogrešan razlog  zašto žene žele da imaju lepe i istaknute grudi i svaka osoba ima pravo da odlučuje o svom telu.

Percepcija veličine grudi se značajno razlikuje između muške i ženske perspektive, što je aspekt koji zaslužuje posebnu pažnju. Iz muške perspektive, veće grudi su često povezane sa simbolima ženstvenosti i privlačnosti, utemeljeni u biološkim i kulturnim normama. S druge strane, žene mogu doživljavati veličinu svojih grudi kroz različite prizme – od ličnog samopouzdanja i udobnosti do socijalnog pritiska i medijskih standarda lepote.

Težnja za savršenom figurom se intenzivirala sa porastom video snimaka na društevnim mrežama koji promovišu žene sa savršenim telima i grudima, što može biti rezultat plastične hirurgije, kao kada su u pitanju silikoni. Da bi izbegli rizične operacije sastavili smo nekoliko jednostavnih predloga kako bismo vam pomogli da na najbolji način povećate veličinu grudi, a kada se upoznate sa njima  bićete korak bliže željenoj veličini grudi.

Pravi izbor za vas je krema Megagrudin uz pomoć koje ovaj san nije bilo nikad lakše ostvariti. Zato se upoznajte se sa kremom koja će ostvariti vaše snove klikom na ovaj link: https://megagrudin.com/

Oni koji su se upoznali, imaju za ovaj proizvod samo reči hvale.

Mogu li i kako da grudi porastu za 7 dana?

Možda ćete biti razočarani, ali osim ako se ne podvrgnete hirurškoj intervenciji, naravno da je nemoguće da vaše grudi porastu za 7 dana.

Ali ne brinite!

Postoji nešto što možete da učinite za vaše grudi u ovom kratkom periodu, a to je da podstaknete rast grudi i da primenjujete metode koje će vam ako budete strpljivi i uporni dati sigurne rezultate!

Rast grudi tokom života

 

Razvoj grudi tokom života prolazi kroz nekoliko ključnih faza, od rođenja do menopauze.

U ranom detinjstvu, grudi su prisutne u veoma rudimentarnom obliku kod oba pola. Prva značajna promena dešava se tokom puberteta, kada ženski hormoni (uglavnom estrogen) pokreću razvoj mlečnih žlezda i grudi počinju da rastu. Ova faza obično počinje između 8. i 13. godine i može trajati nekoliko godina, tokom kojih grudi prolaze kroz različite faze rasta.

U odraslom dobu, veličina i oblik grudi mogu se dodatno promeniti zbog različitih faktora kao što su trudnoća, dojenje, hormonske promene, fluktuacije telesne težine i starenje. Tokom trudnoće, grudi se pripremaju za dojenje povećanjem mlečnih kanala i žlezda, što rezultira većim grudima. Nakon prestanka dojenja, grudi se obično vraćaju na sličnu veličinu kao pre trudnoće, ali mogu ostati promenjenog oblika ili teksture.

Sa godinama, naročito tokom menopauze, dolazi do smanjenja nivoa estrogena, što može uticati na veličinu i čvrstinu grudi. Takođe, mlečne žlezde se mogu zamijeniti masnim tkivom, što rezultira promenom u konzistenciji i izgledu grudi.

Ukoliko želite da izbegnete rizičnu hiruršku intervenciju uvećanja grudi i pitate se kako da grudi porastu za sedam dana mi imamo sjajne trikove za vas!

To su naravno jednokratna rešenja, pa da vidimo o čemu je reč

Push up grudnjak

 

Jedan od načina da povećate svoje grudi za samo nekoliko sekundi je push up grudnjak. Ovo je genijalni izum koji omogućava ženama da njihove grudi izgledaju bujnije i punije zahvaljujući dizajnu ovog grudnjaka koji zahvaljujući jastučićima pruža podršku i podiže opuštene grudi.

Najveća prednost ovih grudnjaka je da vašim grudima daju bujniji izgled i potpuno su sigurni za nošenje. Konačno, mana je razočaranje kada skinete ovaj grudnjak. Dakle, ovo nije dugoročno rešenje! 

kako da grudi porastu za 7 dana

Trake za podizanje grudi

 

Prednosti traka za podizanje grudi i razlog zbog čega se nalaze na ovoj listi jeste da podižu grudi, ispod odeće se ne vide i daju lepši izgled grudima. Ali, kao i sve, i one imaju svoje mane. Pored toga što kao i push up grudnjak nemaju dugotrajan efekat, one se lepe na grudi i na taj način mogu oštetiti kožu, izazvati iritaciju ili alergijsku reakciju. 

Silikonski ulošci za grudnjake

 

Ovi ulošci su praktični jer podižu grudi, ne vide se ispod odeće i ne izazivaju osećaj neprijatnosti prilikom nošenja, odgovaraju svakom grudnjaku i daju efekat većih grudi. Mana ovih uložaka je što silikon nije prirodan materijal i ne dozvoljava koži da diše. 

Odeća koja vizuelno uvećava grudi

 

Kako bi vaše grudi izgledale lepše i veće postoje odevni predmeti koji vam mogu pomoći u tome. Majice, bluzice i košulje koje nosite ne treba da imaju preterano dubok dekolte i u prvom planu treba da bude vaša bista.

Vaše grudi će u odeći koja ima karnere takođe izgledati veće i lepše, a još ako preovladaju cvetni motivi onda će to biti pun pogodak.

Verovali ili ne, cvetni motivi na majicama, kupaćim kostimima i bluzama, odaju utisak da su grudi veće za čitav jedan broj.

Ipak, znamo da želite da vaše grudi porastu i da budu veće uvek, a ne samo dok nosite ove odevne predmete!

Zato hajde da vidimo koja su to prirodna rešenja, koja će imati trajne i bezbedne rezultate!

Кako da grudi porastu prirodnim putem?

 

Može li se povećati veličina grudi? Odgovor je “da”!

Pre svega morate biti svesni da se promene na vašem telu ne dešavaju magično preko noći. Morate imati malo strpljenja da biste zaista mogli da imate velike grudi.

Postoje prirodni načini za povećanje grudi i zato hajde da se upoznate sa nekim od njih.

1. Kako da grudi porastu ishranom?

 

Ishrana igra značajnu ulogu u oblikovanju tela. Hrana kao što su mlečni proizvodi, voće i orašasti plodovi mogu pomoći u prirodnom povećanju grudi. Evo nekoliko zdravih namirnica i recepata koji će vam obezbediti rezultate kada su u pitanju veće grudi.

  • Jedite hranu bogatu estrogenom. Estrogen je ženski polni hormon, koji na odgovarajućim nivoima može pomoći povećanju grudi. Dobri izvori prirodnog estrogena su bundeva, beli luk, crveni pasulj, slanutak, patlidžan, laneno seme i tikvice.
  • Jedite proteine koji su jedan od najboljih načina da povećate svoje grudi. Pokušajte da pijete više mleka i jedite više jaja, putera od kikirikija, nemasne ribe, piletine i orašastih plodova. Orašasti plodovi sa visokim sadržajem monozasićenih masti su neophodni za izgradnju tkiva dojke i povećanje grudi. U svakom slučaju, trebalo bi da se trudite da jedete dobro izbalansiranu ishranu bez obzira na to da li pokušavate da ubrzate rast grudi ili ne.
  • Jedite više voća i povrća koje pomaže u regulisanju nivoa testosterona u telu, dok antocijanini i antioksidansi u njima dodatno pomažu u izgradnji zdravog tkiva i štite od oštećenja slobodnim radikalima.  Bobičasto voće, poput borovnice, je dobar izbor jer ima visok sadržaj antioksidanata. U svoje obroke treba uključiti urme, trešnje, jabuke i šljive jer imaju više estrogena od drugih namirnica. Za veće grudi uključite zeleno lisnato povrće u svoju svakodnevnu ishranu.
  • Soja sadrži fitoestrogene, hormone odgovorne za rast grudi. Soja takođe sadrži izoflavone, koji se bore protiv slobodnih radikala i ćelija raka koje mogu rasti u tkivima dojke. Uključite u ishranu semenke lana, piskavice i seme komorača.

Pogledajte detaljno namirnice za rast grudi.

2. Kako da grudi porastu masažom?

 

Drugi način da povećate grudi je masaža.

Masirajte grudi najmanje jednom dnevno. Ovo povećava cirkulaciju krvi, što dovodi do nesmetanog protoka hormona i povećava veličinu grudi.

Najbolji prirodni način kako da grudi porastu je masaža uljem.

A koja prirodna ulja možete koristiti ? 

Dok većina ulja pruža duboku ishranu tkiva dojke i može poboljšati opšte zdravlje i izgled vaših grudi, najbolje je koristiti:

  • bademovo ulje,
  • maslinovo ulje,
  • ulje ricinusa
  • ulje čajevca
  • ulje semena piskavice i
  • ulje lavande.

No mana ulja je što su masna i ostavljaju masne fleke .

Mnogo bolji izbor je krema za grudi.

Ako želite da odaberete kremu za grudi umesto ulja, uvek se odlučite za proizvod sa prirodnim sastojcima, poput Megagrudin kreme sa čijim se delovanjem i iskustvima zadovoljnih korisnika možete upoznati ako posetite ovaj link:  https://megagrudin.com/ !

Grudi masirajte najmanje pet minuta, dva puta dnevno. Vodite računa da masaža ne traje duže od 15 minuta.

Pročitajte detaljno: Masaža grudi: zlatna pravila za bujne i čvrste grudi!

3. Kako da grudi porastu vežbanjem?

 

Vežbe neće fizički povećati vaše grudi, ali će promeniti ukupan izgled vaših grudnih mišića, koji leže ispod tkiva dojke, dajući efekat da su vaše grudi veće.

Najbolji deo u vezi sa ovim je što se većina ovih vežbi može raditi kod kuće, u kancelariji ili na bilo kom drugom mestu, jer zahtevaju malo ili nikakvu opremu za vežbanje.

4. Kako da grudi porastu uz pomoć kreme?

 

kako da grudi porastu brzo

Kako izabrati najbolju kremu za povećanje grudi?

Birajte kremu za povećanje grudi sa biljnim sastojcima – to je uvek najbolje i najzdravije rešenje za vas!

Pitate koji su to biljni sastojci i u čemu je njihova tajna?

Kombinacija prirodnih biljnih sastojaka, poput: semena piskavice, čičkovog ulja, shea putera, aloe vere,ulja semena šipka i noćurka, bademovog i maslinovog ulja revitalizuju kožu grudi vraćajući joj čvrstinu, elastičnost i pružaju joj osećaj punoće.

Na potpuno bezbedan, bezbolan i jednostavan način, imaju pozitivan efekat na rast tkiva u grudima, a samim tim i na povećanje grudi.

A da li postoji takva krema?

Naravno!

Kombinovanjem ovih jedinstvenih i pažljivo odabranih sastojaka, nastala je ekskluzivna krema Megagrudin  namenjena svim ženama koje žele da poboljšaju izgled grudi bez bola i na jednostavan način.

Sastojci biljnog porekla u ovoj kremi revitalizuju kožu grudi vraćajući joj čvrstinu, elastičnost i pružaju joj osećaj punoće. Ova krema ima pozitivan efekat na rast tkiva u grudima, a samim tim i na povećanje grudi.

A kako deluju sastojci Megagrudina?

  • Ekstrakt ploda piskavice zahvaljujući  fitoestrogenima koje sadrži učestvuje u metabolizmu kože i tkiva dojke, pružajući im čvrstinu i osećaj punoće;
  • Neodermyl pomaže da koža grudi bude jača i čvršća i deluje poput kolagena.
  • Ekstrakt smole drveta gugul deluje revitalizujuće na kožu grudi;
  • Ulje semena čička pruža koži jedrinu i gipkost;
  • Ulje semena šipka i noćurka, bademovo i maslinovo ulje neguju i hrane kožu grudi vitaminima i mineralima;
  • Ši puter čini kožu mekom i nežnom, a ekstrakt aloe vere i alantoin štiti je od isušivanja i pomaže joj da sačuva elastičnost i svežinu.

Ova krema predstavlja nezaobilazan deo nege za sve žene  koje žele da poboljšaju izgled grudi bez bola i na jednostavan način.

Takođe, ona je nezaobilazna nega za one koje imaju problem sa opuštenim grudima nakon gubitka kilograma, nakon dojenja, ili iz nekog drugog razloga i žele da ih podignu.

Pokušajte da volite svoje telo. Možda nije uvek baš onako kako želite, ali je vaše. Umesto da se fokusirate na to kako izgledate, pokušajte da se usredsredite na to izvučete maksimum iz onoga što imate na bezbedan i zdrav način.

A da biste to postigli, nabavite dobru kremu za povećanje grudi sa biljnim sastojcima poput Megagrudina i sve to začinite strpljenjem, trudom i upornošću – rezultati sigurno neće izostati! 

NARUČITE KREMU MEGAGRUDIN I ISKORISTITE POPUST ZA DVE KREME TREĆU DOBIJATE GRATIS

» PROMO CENA «
Srbija :

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete