Hrana koja povećava grudi

Postoji li zaista hrana koja povećava grudi?

Da li zaista može i postoji li hrana koja povećava grudi? U kojim namirnicama se krije taj magični put do bujnijeg i većeg dekoltea?

Da li ste nezadovoljne svojim grudima? Mnoge žene jesu. Ako se plašite hirurške intervencije i odlaska pod nož, prirodan način postoji i vodi vas do većih grudi, a to je hrana koja povećeva grudi. Mnogi se pitaju da li je takva hrana mit ili istina. Zaista deluje čudno, zar ne?

Olakšaćemo vam odmah, i reći da sa određenim namirnicama zaista možete povećati obim grudi. Najbolje od svega je to što ćete hranom dobiti i bujno poprsje i poboljšati opšte zdravlje.

Ali, koje su to namirnice? 

U ovom tekstu ćemo vam otkriti koja je to hrana koja povećava grudi, koje sve namirnice treba da konzumirate kako biste dobile veće grudi. 

Pitate se da li je neka posebna ishrana u pitanju, ili možda dijeta? Ne, ništa od toga. Ne postoji poseban režim ishrane niti dijeta. Određene namirnice je potrebno samo uključiti u vašu ishranu.

Dakle, ne menjate ništa, sem što dodate određenu hranu koja će uticati da vam se grudi povećaju. Ipak, budite realni, ne očekujte da će vaše grudi da porastu za dva broja. A da li postoji još nešto brže od hrana? Uvek, naravno. U pitanju je krema za rast grudi. Ali nije dobra svaka. 

Uvek birajte biljne preparate za sebe, svoje lice i telo. Pa tako neka bude i sa kremom za rast grudi. Kao najbolja među korisnicama izdvojila se krema MEGAGRUDIN.

Više o dejstvu i načinu delovanaj, pogledajte na linku: https://megagrudin.com/

Ali, da vidimo dalje…koja hrana je ta koja deluje!!

Hrana koja povećava grudi

Sada se pitate koja tajna se krije u toj hrani? 

Tajna je zapravo u fitoestrogenu koji se nalazi u određenim namirnicama. Hrana bogata fitoestrogenom će vam pomoći da dobijete veći obim grudi. 

Hajde odmah i da objasnimo šta je estrogen, a šta fitoestrogen.

Hormon estrogen

Da li ste čule za hormon estrogen i šta on zapravo radi za nas?

Estrogen je hormon koji je zadužen za rast naših grudi. Takođe reguliše menstrualni ciklus i rad reproduktivnih organa kod žena. Hormon estrogen utiče na masno tkivo dojke. Kada se ovaj hormon luči u dovoljnoj količini, on podstiče povećanje masnog tkiva i na taj način grudi rastu.

Ovaj hormon je najaktivniji u pubertetu, nakon čega polako opada. Zato se naše grudi razvijaju u pubertetu, a kasnije staju sa rastom. Ako se vaše grudi nisu dovoljno razvile, može se desiti da je razlog nedostatak hormona estrogena. 

Ali, šta da radimo kada se estrogen u našem telu smanji? 

Ne brinite, jer i za to postoji rešenje, i to vrlo jednostavno. 

Vrlo je lako nadoknaditi estrogen. To možemo učiniti na prirodan način,upravo preko hrane koja je bogata fitoestrogenima.

A šta su fitoestrogeni? Objasnićemo vam.

Hormon fitoestrogeni

Šta su zapravo fitoestrogeni, i koja je njihova uloga u celoj ovoj priči?

Fitoestrogeni su prirodna jedinjenja koja se nalaze u određenim namirnicama i biljkama.

Usled nedostatka estrogena, fitoestrogeni će odlično odraditi posao i povećati vaše grudi na prirodan način.

A evo i kako!!!

Kada jedete hranu bogatu fitoestrogenima, fitoestrogeni utiču na vaš organizam podjednako kao hormon estrogen koji proizvodi vaše telo. Dakle, hemijska struktura fitoestrogena je veoma slična hemijskoj strukturi estrogena.

Kada fitoestrogeni uđu u telo, receptori za estrogen ih prepoznaju i prihvataju kao da su estrogen.

To je sjajan podatak, jer postoji jako veliki broj namirnica koje sadrže fitoestrogen i koje vam mogu pomoći u povećanju grudi.

Sada se sigurno pitate koja je to hrana koja povećava grudi i koja je hrana bogata fitoestrogenom?

Navešćemo vam koje su to namirnice.

namirnice koje povećavaju grudi

Namirnice bogate fitoestrogenima

Verovatno niste obraćale pažnju previše na namirnice koje koristite u ishrani. A i zašto biste? Znamo da je unos voća i povrća zdrav po naš organizam, i to nam je u neku ruku dovoljno.

Na unos namirnica obratimo pažnju tek kada imamo neki konkretni problem. U ovom slučaju nas interesuje hrana koja utiče na rast grudi, pa samim tim ćemo početi da vodimo računa koje namirnice ćemo dodati u ishranu i koja hrana će nam biti od izuzetne važnosti za povećanje grudi.

Napravili smo za vas spisak namirnica po kategorijama koje su bogate fitoestrogenima:

  • Zdrave masti
  • Mlečni proizvodi
  • Soja i sojini proizvodi
  • Određeno voće
  • Određeno i zeleno povrće
  • Morski plodovi
  • Pileće meso
  • Orašasti plodovi
  • Semenke
  • Biljke
  • Određeni napici

Zdrave masti

Tkivo dojke se sastoji od masti i mišića. Povećanjem unosa zdravih masti dolazi i do povećanja masnog tkiva u dojkama, pa samim tim dobijate veće grudi.

U zdrave masti spadaju ulja kao što su maslinovo ulje, ulje avokada, kokosovo ulje.

Zdrave masti se zovu mononezasićene masti. Ova ulja će vam takođe pomoći da ubrzate svoj metabolizam. Sva navedena ulja sadrže fitoestrogene. Ne morate uključiti sva ova ulja u ishranu, ali jedno od njih je obavezno. Možete ih kombinovati na nedeljnom nivou. Jaja takođe sadrže zdrave masti. Ona su neizbežna hrana na našoj trpezi. 

Maslinovo ulje je jako dobro za kožu, kosu, nokte i telo. Bogato je omega masnim kiselinama i vitaminima, takođe sadrži fitoestrogene koji podstiču rast vaših grudi.

Uključite maslinovo ulje u ishranu. Najbolje je da koristitie ekstradevičansko hladnoceđeno maslinovo ulje, jer ono sadrži najviše masnih kiselina i vitamina. Koristite ga svakodnevno za pravljenje salate. Maslinovo ulje vam može poslužiti i za masiranje grudi. Svakog dana po 15 minuta masirajte svoje grudi posle tuširanja. 

Mlečni proizvodi

Mleko, sir, jogurt, pavlaka, kiselo mleko su mlečni proizvodi koji sadrže hormone poput estrogena, prolaktina i progesterona. 

Ovi hormoni su jako slični hormonima koje proizvodi naše telo. Usled nedostatka hormona estrogena, fitoestrogeni iz mlečnih proizvoda ga uspešno nadoknađuju i podstiču rast grudi.

Hormon prolaktin takođe utiče na povećanje grudi i odgovoran je za proizvodnju mleka kod majki koje doje. Uključite mlečne proizvode u svoju ishranu, ako već niste. Dovoljno je da popijete po jednu šolju mleka ujutru i uveče. Ista ta količina vam je potrebna ako pijete jogurt. 

Soja i sojini proizvodi

Soja je jedan od najbogatijih izvora fitoestrogena. Sadrži izoflavon koji imitira rad hormona estrogena u ženskom telu. Soja takođe sadrži genistein koji takođe menja estrogen.

Jedna puna šolja soje sadrži 24 mg izoflavona.

Sojino mleko je, verovali ili ne, bogatije izoflavonom od same soje. Iako se dobija od soje, jedna šolja sojinog mleka sadrži čak 30 mg izoflavona. Ako se odlučite za sojino mleko, izbacite kravlje mleko iz upotrebe. Nije dobro preterivati sa unosom fitoestrogena. Sojino mleko možete koristiti u pitama i drugoj hrani koju spremate.

Soja jogurt se pravi od sojinog mleka. I on je jako dobar za povećanje grudi. Jedna šolja sojinog jogurta sadrži 21 mg izoflavona. 

Tempeh je proizvod od soje i najbolja alternativa i zamena za meso. Sadrži magnezijum, gvožđe i puno proteina. Meso možete zameniti tempehom nekoliko puta nedeljno kako biste dobile najbolje rezultate.

Tofu sir, takođe još jedan proizvod od soje, je bogat fitoestrogenima. Možete dobiti 20 mg fitoestrogena iz 80 grama tofu sira. 

Određeno voće

Znamo koliko je voće zdravo za celokupan organizam. Ali da li ste znale da sa određenom vrstom voća takođe možete povećati svoje grudi? 

Da, a evo i kako!

Voće koje sadrži fitoestrogene, deluje na povećanje količine masnog tkiva. 

Jabuka, šipak, brusnica, jagode, trešnje, lubenica,kajsije, breskve su voćke koje su prepune fitoestrogena. Preporučuje se da se od sezonskog voća napravi voćna salata. Tako napravljena salata će vam dati veće grudi i jači imunitet.

Suvo voće, kao što su suve kajsije, suve šljive, suvo grožđe i urme su prepune izoflavona. Jedna do dve šake suvog voća na dan vam je dovoljna kako biste uneli dovoljnu količinu fitoestrogena u telo.

Određeno povrće

Povrće je u svakom slučaju svakodnevnica u spremanju hrane. Lako će vam biti da unesete povrće bogato fitoestrogenima. To je uglavnom povrće koje je lako dostupno. Pasulj, leća, šargarepa, krompir, grašak, cvekla, beli i crni luk najviše sadrže fitoestrogene. Svakodnevno kuvajte raznovrsnu hranu i na taj način ćete bez mnogo razmišljanja i opterećenja sigurno dobiti veće grudi.

Zeleno povrće kao što je kupus, brokoli, zelena salata takođe pomažu kod povećanja masnog tkiva. Ukoliko do sada niste, brokoli obavezno uključite u svoj meni jer je najbogatiji fitoestrogenima i vitaminima. 

Morski plodovi

Da li volite morske plodove? I koliko ih često jedete?

Morski plodovi kao što su školjke, ostrige, kozice i morske alge, prepuni su fitoestrogena. Takođe su prirodni izvor mangana koji indukuje polne hormone u telu. Kao rezultat toga, veličina grudi se povećava. Uključite ih u svoju ishranu i bićete iznenađene rezultatima. Dovoljno je da jedete tri puta u toku nedelje morske plodove za vidljive rezultate.

Pileće meso

Pileće meso mnogi vole i redovno ga konzumiraju. Sada kada znate da je pileće meso takođe bogato estrogenom, i da pospešuje rast grudi, ješćete ga sa još većim zadovoljstvom. Konzumirajte pileće meso bar tri puta u toku nedelje. Možete napraviti ukusnu pileću čorbu sa dodacima povrća. Na taj način će vaša čorba biti bogata fitoestrogenima. 

Orašasti plodovi

Orašasti plodovi su bogat izvor mononezasićenih masti koji su neophodne za izgradnju tkiva dojke.

Kikiriki, pistaći, bademi, orasi su orašasti plodovi koji su neizbežni ako želite veće grudi. Oni su jako bogati fitoestrogenima. Konzumiranjem ovih orašastih plodova za kratko vreme masno tkivo će se povećati, a vaše grudi će dobiti na volumenu. Jedna šaka orašastih plodova je dovoljna da zadovoljite dnevni unos estrogena u telo.

Pistaći su najveći izvor fitoestrogena. Iz 100 grama pistaća dobija se 382 mikrograma fitoestrogena. Pistaći možete jesti sirov ili ga peći i kombinovati sa drugim orašastim plodovima.

Bademi su puni fitoestrogena. Ovi fitoestrogeni uspešno menjaju estrogen u telu. Za razliku od pistaća, badem ih ima u nešto manjoj količini, ali nije zanemarljiva. 100 grama badema daju 131 mikrogram fitoestrogena. 

Ostali orašasti plodovi takođe su bogati fitoestrogenom ali u još manjoj količini od badema i pistaća. Ako želite da sa njima postignete rezultat onda je najbolje da ove orašaste plodove pomešate kako biste izvukli što veću vrednost fitoestrogena. Jedite po dve šake dnevno ukoliko niste umešali pistaće i bademe. 

Semenke

Jako je dobro da ubacite u svoju dnevnu ishranu i semenke kao što su semenke susama, laneno seme, suncokretovo seme i seme komorača. Ove semenke su prepune fitoestrogena pa ćete sa njima jako brzo dobiti veći obim grudi

Laneno seme je najbolji izvor lignana u ishrani. Lignan je vrsta fitoestrogena koji utiče na povećanje grudi. Možete ih koristiti u pitama i projama. Laneno seme takođe možete kombinovati sa jogurtom. 1 kašiku lanenog semena ubacite u čašu jogurta uveče. Ostavite preko noći i ujutru pojedite za doručak.

Kombinovano sa jogurtom, daće vam bujno poprsje u veoma kratkom roku.

Semenke susama uključite u svoju ishranu, za bujnije grudi. Ove semenke podižu nivo estrogena u telu i daju vam veće i bujnije grudi.

Za bolje rezultate možete pomešati semenke i dodati ih u salati ili jelu.

hrana i veće grudi

Biljke

Od davnina su poznata lekovita svojstva biljaka. Još jednom su se biljke pokazale kao jako delotvorne,ovog puta kada je povećanje grudi u pitanju.

Piskavica je biljka koja se izdvojila kao najefikasnija u povećanju obima grudi. Piskavica je prepuna fitoestrogena. Piskavica ima sličan ukus kariju. Možete je koristiti kao dodatak jelu, a možete koristiti i ulje piskavice za masažu grudi. Na taj način ćete dobiti brže rezultate. 

Divlji jam je biljka koja sadrži bogatu količinu fitoestrogena. Njenim konzumiranjem ćete uspešno povećati grudi. 

Crvena detelina, pored toga što sadrži različite vrste fitoestrogena i uspešno povećava grudi, takođe uspešno reguliše krvni pritisak i rešava srčane probleme. Crvenu detelinu kupite u prodavnici zdrave hrane. Uglavnom se može naći u sušenom obliku. Skuvajte čaj i pijte dve do tri šolje čaja dnevno za najbolje rezultate kod povećanja grudi.

Određeni napici

Da li ste znale da pored hrane, postoje i napici sa kojima možete uspešno pospešiti rast masnog tkiva u grudima? 

Kafa je najzastupljeniji napitak kod nas. Sem što nam služi za jutarnje buđenje, takođe će nam služiti da povećamo obim grudi. Kofein iz kafe utiče na proizvodnju estrogena u telu. Preporučuje se da se piju dve šolje kafe dnevno za vidljive rezultate. Nemojte preterivati sa unosom kafe. Preporuka je da se ne unosi više od 400 mg kofeina dnevno.

Crno vino je bogato resveratrolom i fitoestrogenom. Preporučuje se po jedna čaša dnevno. Nemojte preterivati sa unosom jer je ipak alkohol u pitanju.

Pivo je takođe jako dobro za povećanje grudi. Hmelj iz piva sadrži fitoestrogene. Jedna čaša piva dnevno je dovoljna za dobre rezultate.

Ukoliko uključite navedene namirnice u svoju ishranu, rezultate možete očekivati za nekoliko meseci. 

Ipak budite realne. Nemojte očekivati da ćete namirnicama povećati obim grudi za 10- 15 cm. Mnogim ženama će biti teško da istraju u korigovanju ishrane. Biće naporno kontrolisati koje namirnice unosimo, zar ne? Zato je krema za rast grudi bolje rešenje.

Ako želite još bolje rezultate, pored ishrane, možete uključiti i kremu za rast grudi, koju ćete mazati svakodnevno. Sa ovakvom kombinacijom vaše grudi će još više dobiti na volumenu. Sa hranom rast ide polako, a obim koji možete odbiti nije nekoliko cm. Budite realni. Za brze rezultate, možete koristiti kremu.

Kao najbolja krema za rast grudi pokazala se biljna krema Megagrudin, koja je sastavljena isključivo od biljnih komponenti.

Krema za rast grudi deluje na masno tkivo tako što ga povećava, samim tim povećavaju se i grudi. Ne menja strukturu dojke. Jako dobro deluje na podizanje i zatezanje grudi. Koža grudi postaje glatka i zategnuta.

Rezultati su vidljivi već nakon mesec dana, što je za razliku od namirnica dosta brže. Koža postaje zategnutija a grudi bujnije. Nakon dva meseca korišćenja kreme, obim grudi se povećava u proseku 2- 3 cm.

Megagrudin kremu za rast grudi možete naručiti na sledećem linku https://megagrudin.com/.

Nadamo se da smo vam pomogli sa spiskom namirnica koje sadrže fitoestrogene. Sada kada ste upućene u to koja hrana povećava grudi, nabavite namirnice i krenite sa spremanjem hrane. Sada ćete imati više volje za spremanjem jer znate da vas čekaju razultati nakon određenog vremena. Kombinujte namirnice i kremu i dobićete sjajne rezultate. Držimo vam palčeve.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima, i Megagrudin krema će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: